Royals

Au respectat tradiţia şi anul acesta! Regina Elisabeta şi Prinţul Philip, cu trenul până la Sandringham

Au respectat tradiţia şi anul acesta! Regina Elisabeta şi Prinţul Philip, cu trenul până la Sandringham

**NO UK PAPERS** Queen Elizabeth II and The Duke of Edinburgh arrives at King's Lynn train Station, Norfolk on her way to The Royal estate at Sandringham, to spend Christmas 21/12/17.

Pictured: Queen Elizabeth II and The Duke of Edinburgh Ref: SPL1639711 211217
Picture by: Albanpix/Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Ca-n fiecare an, regalităţile se adună la Sandringham de Crăciun! Toti cei patru fii ai Reginei, dar şi nepoţii, alături de partenerii lor de viaţă şi de copiii lor, au un loc rezervat la masa de Crăciun a Reginei Elisabeta.

Şi tot ca-n fiecare an, Regina şi Prinţul Philip sunt primii care se-ndreaptă spre proprietatea din Norfolk. Aşa se face că, ieri dimineaţă, respectând tradiţia de zeci de ani, Regina Elisabeta şi soţul său s-au prezentat la gara Kings Cross pentru a se îmbarca în trenul care i-a dus la Sandringham.

Escortaţi de poliţişti, dar şi de o echipă de securitate, Regina Elisabeta şi Prinţul Philip au ajuns, după o călătorie relaxantă, în staţia King`s Lynn. Zâmbitori şi relaxaţi, cei doi le-au făcut cu mâna curioşilor şi simpatizanţilor regali, după care s-au lăsat conduşi către Sandringham.

Amintim că monarhul suveran a făcut o tradiţie din a merge cu trenul la reşedinţa din Sandringham, în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Doar anul trecut a făcut excepţie, un comunicat oficial anunţând că atât Regina Elisabeta, cât şi Prinţul Philip au răcit, motiv pentru care vor absenta de la călătoria cu trenul spre Sandringham. De regulă, această călătorie e planificată la o zi după ce are loc prânzul de la Buckingham Palace de dinainte de Crăciun, iar anul acesta nu s-a făcut nicio excepţie.

foto: SplashNews