Fashion

Au restanţe la lecţia de modă

Câteodată, ajungi să crezi că vedetele n-au oglindă acasă. Altfel nu se explică gafele vestimentare care sunt taxate imediat de stilişti. Nu e nevoie însă să ai vreo pregătire în domeniul modei pentru a-ţi da seama când starurile dau greş în alegerea ţinutelor. Iată câteva dive care au primit cartonaşul roşu.

Lil’ Kim

Lil’ Kim este o „campioană“ a concursurilor care „premiază“ cele mai prost îmbrăcate staruri. Cântăreaţa de muzică rap se vrea o prezenţă sexy, dar sfârşeşte întodeauna prin a semăna cu un star porno. Vedeta nu vrea să scape neobservată pe covorul roşu, dar n-ar de ce să-şi facă griji în privinţa asta. O rochie ca cea din fotografie sigur va fi ţinută minte.

Mariah Carey

Diva se vrea o sirenă în această rochie. Din păcate, albul nu este cea mai inspirată alegere pentru silueta ei. În plus, aceast model nu se mai poartă din... 1990. Desigur, moda n-a fost niciodată punctul forte al lui Mariah, dar solista parcă alege numai ce nu i se potriveşte. Criticii de modă spun că aceasta ar trebui să arunce din dressing toate rochiile mulate. Carey pe acelea insită să le poarte.

Courtney Love

Văduva lui Kurt Cobain nu încetează să ne surprindă cu alegerile ei vestimentare. Iar ţinuta din imagine este cireaşa de pe tort. Nu ştim ce este mai supărător: combinaţia de materiale cu totul din altă lume, „bling-blingurile“ care ne agresează vederea sau machiajul realizat probabil cu mâna stângă.

Cher

Cher rămâne Cher. Cel puţin ţinuta ei nu e banală, ca în cazul actriţei de mai înainte. Dar nici prea multă originalitate nu-i bună. Pare că vedeta şi-a modificat un sac de dormit pentru a crea această fustă-balon... Bluza n-o ajută nici ea. Oricum, Cher primeşte puncte pentru atitudinea cu care ştie să poarte aceste haine oribile.

Sophia Loren

Cu tot respectul pentru legendara actriţă, volănaşele nu aveau ce să caute în ţinuta ei. Atât croiala rochiei, cât şi culoarea acesteia sunt foarte plăcute, dar totul a fost stricat de groaznicele ornamente. Actriţa mergea la sigur cu un model mai simplu, potrivit vârstei. În unele cazuri, less is more.