Royals

Au sărbătorit în familie! Kate, William şi Harry, la o cină în cinstea celor 70 de ani de la căsătoria Majestăţii Sale cu Prinţul Philip

Au sărbătorit în familie! Kate, William şi Harry, la o cină în cinstea celor 70 de ani de la căsătoria Majestăţii Sale cu Prinţul Philip

Ieri, a fost o zi specială pentru cei de la Palatul Buckingham, căci s-au împlinit 70 de ani de la căsătoria dintre pe atunci - Prinţesa Elizabeth şi Prinţul Philip. Aşa că s-au strâns cu toţii la o cină în cinstea Majestăţii Sale şi a Ducelui de Edinburgh. Harry, Kate şi William au sosit împreună Paparazzi au reuşit să surprindă câteva fotografii de la acest eveniment glamouros, organizat la Castelul Windsor. Nepoţii reginei, adică Harry şi William, au fost primii surprinşi sosind, alături de Kate, la celebrarea nunţii de platină.

Din aceste fotografii am putut vedea că cei trei au purtat ţinute elegante, ca de gală, culminând cu superba bijuterie purtată de Kate, care îi aparţine Reginei Elisabeta şi pe care a purtat-o cândva şi mama lui William, Prinţesa Diana. Este vorba despre un colier de perle, în stilul unui choker, pe care Kate a avut, aseară, ocazia să-l poarte pentru prima dată.

A purtat pentru prima dată această bijuterie

Ducesa a accesorizat această superbă bijuterie care aparţine coroanei britanice unei rochii negre, de dantelă, semnată de Diane von Furstenberg, pe care a purtat-o şi acum câteva zile, la The Anna Freud Gala Dinner, dar şi-n 2014 la Royal Variety Performance.

Bijuteria purtată de trei generaţii

Pe lista invitaţilor la această petrecere fastuoasă s-au numărat şi Ducele de Kent, verişorul Reginei, dar şi copiii Majestăţii Sale, respectiv Prinţul Charles alături de consoarta lui, Prinţul Andrew, Prinţul Edward şi Prinţesa Anne. Şi nepoţii lor au fost prezenţi. Beatrice, Eugenie, Peter Philips şi Zara Tindall răspunzând afirmativ invitaţiei de a sărbători împreună nunta de platină a bunicilor lor.

Unul dintre portretele oficiale, eliberate cu ocazia nunţii de platină

La începutul zilei, Palatul Buckingham a eliberat câteva portrete oficiale de-ale Majestăţii Sale şi de-ale Prinţului Philip, pentru a sărbători cei 70 de ani de la căsătoria lor.

foto: David Parker, Robb Todd, James Whatling