News

Au slăbit văzând cu ochii

Au slăbit văzând cu ochii

„În dragoste, orice e permis!“, par să spună la unison vedetele. Chiar şi subţierea siluetei nesănătos de mult poate fi acceptată. Iată ce staruri au făcut o obsesie pentru greutatea ideală, în încercarea de a-şi găsi sau a-şi păstra jumătatea!

Citeşte şi

Prinţesa Letizia, un schelet ambulant

Melanie Griffith - 57 kg

Ce-a mai rămas din actriţa sexy care făcea furori în filmul „Working Girl“? Cam jumătate, am putea glumi, după ce-am văzut-o trasă la faţă şi cu picioarele ca nişte grisine, în imaginile publicate de tabloidele americane, pe 3 noiembrie. O actriţă de 54 de ani de-abia îşi mai găseşte de lucru în Cetatea Filmului (ea n-a mai apărut în filme din 2005, când a jucat în „Heartless“), însă nu lipsa rolurilor o frământă într-atât pe soţia lui Antonio Banderas, încât să slăbească cu viteza luminii. Mai degrabă implicarea fragmentară a soţului ei în lupta sa cu alcoolul şi drogurile îi provoacă suferinţă.

Victoria Beckham - 46 kg

La nici două luni de când a adus-o pe lume pe micuţa Harper Seven, fosta membră a trupei Spice Girls a revenit spectaculos la măsura 0. Şi mai are puţin până să se lăude iar cu o talie de 58 cm, cât avea înainte de-a rămâne însărcinată şi cât e normal pentru un copil de 7 ani, cam cât are cel mai mic dintre băieţii ei, Cruz. Soţia fotbalistului britanic a negat mult timp că suferă de anorexie, dar a recunoscut totul în paginile primei sale cărţi autobiografice, „Learning to Fly“.

De ce-şi doreşte Victoria cu tot dinadinsul un fizic costeliv? Numai datorită siluetei ei anemice mai poate atrage atenţia publicului şi, cel mai probabil, a soţului ei. Credeţi că s-ar mai uita la ea celebrul sportiv cu priză la femei dacă i-ar atârna pielile sau avea exces de grăsime? Nici gând! Şi-atunci cum să nu merite efortul de-a urma cure stricte şi un program de întreţinere draconic, dacă bunăstarea ei depinde de aspectul ei desăvârşit?! Şi, oricum, ce altceva ar avea de făcut?

Demi Moore - 40 kg

Starul din „Propunere indecentă“ a ajuns numai piele şi os. „Poartă mai puţin de mărimea 0. Pe piaţă nici nu există haine pentru dimensiunile ei“, a mărturisit o sursă pentru revista „Life & Style“. Lăsând deoparte glumele de genul „încă puţin şi nu mai rămâne nimic din ea“, din cauza vitezei năucitoare cu care slăbeşte, trebuie luat în seamă faptul că pierderea dramatică în greutate poate fi un real strigăt de ajutor.

Rănită crunt de infidelitatea soţului ei, actriţa a găsit o metodă de-a dreptul periculoasă pentru a atrage atenţia şi compasiunea celor din jur: refuză să se hrănească. „Demi n-a mai consumat o porţie normală de mâncare de când a început toată nebunia cu relaţia extraconjugală a lui Ashton. Nu poate înghiţi ceva, că i se şi face rău“, dezvăluie un apropiat de-ai cuplului de vedete.

Katie Holmes - 48 kg

„Mariajul meu este minunat!“, a declarat soţia lui Tom Cruise în septembrie, pentru OK! Australia, şi continuă să susţină acest lucru de fiecare dată când ia contact cu presa. Însă chipul ei trist şi trupul său subnutrit o dau de gol că viaţa nu-i e la fel de fericită precum pretinde. Imaginile din vara acestui an, cu o Katie care aminteşte de populaţia înfometată din Somalia, au tras un semnal de alarmă. Şi, din păcate, actriţa a rămas la fel de slabă şi-n ziua de azi. Pe 6 noiembrie, când a răspuns afirmativ unei invitaţii la un eveniment monden, aproape că n-o observai în vestimentaţia prea largă, aleasă cu acea ocazie.

Motivul suferinţei atât de evidente a lui Holmes? Cei mai mulţi sunt de părere că atitudinea soţului ei îi cauzează starea precară. Tom îi controlează cu stricteţe cariera şi-i dictează până şi programul.

Angelina Jolie - 45 kg

După ce revista „Star“ a dat, în vara acestui an, un verdict alarmant („Angelina Jolie a ajuns la 45 de kilograme!“), RadarOnline.com a atras atenţia, în toamnă, asupra faptului că actriţa „arată ca un schelet ambulant“. „Angie e atât de fragilă, încât Brad consideră că are nevoie de ajutor specializat. El lasă gustări peste tot prin casă, doar-doar o mai ciuguli şi ea câte ceva“, susţine o sursă.

Ce a pricinuit aspectul ei uscăţiv? Surmenajul, ar răspunde unii. Mamă a şase copii şi actriţă implicată în acte caritabile şi pelicule de top, Angie are numeroase responsabilităţi. Însă idila pe alocuri problematică pe care o are cu partenerul ei o afectează cel mai mult. „Se străduieşte să-şi menţină relaţia cu Brad, dar e, de multe ori, dificil. Ei se ceartă câteodată atât de tare, încât el pleacă şi se culcă în alt dormitor. Şi, cu cât Brad e mai distant cu ea, cu atât slăbeşte Angie mai mult.“