News

Cât au slăbit vedetele de la „Dansez pentru tine“?

Faimosul concurs de dans este o excelentă oportunitate pentru vedetele noastre de a-şi tonifia corpul şi de-a mai da jos câteva kilograme. Chiar şi în această ediţie, participantele feminine au plecat din sălile din Buftea mai suple şi mai energice.

Campioană la slăbit este Oana Ioniţă, care a slăbit nu mai puţin de 7 kilograme. „Se simte la haine, la urcatul scărilor şi sunt foarte mulţumită şi tonică”, a declarat Oana.

Nicoleta Luciu a slăbit şi ea 4 kilograme. Vedeta este însă foarte mulţumită pentru că şi-a îmbunătăţit masa musculară. „Am grijă să mănânc ceea ce trebuie, dar nu mă abţin dacă îmi este poftă de ceva. I-am făcut o surpriză lui Hainer şi i-am adus mici. Am mâncat şi eu alături de el, doar n-o să stau să mor de poftă, am doar grijă să nu depăşesc limita”, a mărturisit Nicoleta.

Bianca Drăguşanu şi mai nou intrata în competiţie, Roxana Ionescu, au slăbit câte 2 kg. „Nu cred că voi slăbi foarte mult, sunt atentă la ce mănânc, nu vreau să leşin pe la repetiţii, vreau să am energie”, a declarat Roxana.

Comentarii

Articole asemănătoare

Iulia Albu o desfiinţează pe soţia lui Turcescu

News

Iulia Albu o desfiinţează pe soţia lui Turcescu

Oana Nuţu, actuala soţie a lui Robert Turcescu şi designer vestimentar de profesie, a fost ţinta criticilor dure ale fashion editorului de la „WowBiz“, care a asemuit-o cu „comercianţii de cârpe cusute mai mult sau mai puţin dezastruos“.

Lorena Balaci şi Eugen Trică au rămas prieteni după divorţ

News

Lorena Balaci şi Eugen Trică au rămas prieteni după divorţ

Puţină lume a ştiut că cei doi soţi au hotărât să divorţeze, după 17 ani de căsnicie. Şi asta pentru că şi-au dorit o despărţire amiabilă, decentă şi discretă, mai ales că sunt părinţii a doi copii.

Mircea Badea îi ia apărarea Mihaelei Rădulescu

News

Mircea Badea îi ia apărarea Mihaelei Rădulescu

Subiectul: jurata show-ului televizat „Românii au talent“ a criticat o concurentă pentru greutatea ei, stârnind o adevărată controversă pe internet. Concluzia lui Badea: Mihaela Rădulescu are dreptate!

Răzvan Simion a forţat un avion să aterizeze

News

Răzvan Simion a forţat un avion să aterizeze

Prezentatorul matinalului “Răzvan şi Dani” s-a certat cu stewardesele unei companii cu care au zburat în weekend de la Baia Mare la Bucureşti, forţând pilotul să-l dea jos din avion la Sibiu. Iată de la ce a pornit totul.

Mihai Gruia (ex Akcent) va deveni tatic

News

Mihai Gruia (ex Akcent) va deveni tatic

Până de curând, puţină lume a ştiut că soţia lui, Laura, este însărcinată. Căsătoriţi de cinci ani, cei doi vor deveni părinţi peste doar trei luni. Însă nu ştiu încă dacă vor avea fetiţă sau băieţel.

News

Vedetele, despre Adrian Iovan

Impresionaţi de dispariţia subită a pilotului, cei care l-au cunoscut pe fost soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan au transmis câteva gânduri pe conturile lor de socializare. Iată câteva dintre ele.

Roxana Ciuhulescu
„Nu-mi vine să cred că... a zburat spre Rai.
A salvat 6 oameni, însă el n-a mai rezistat, eşti un erou Adrian Iovan. Îmi plânge sufletul pentru că am pierdut un prieten extraordinar şi un pilot de nota 10.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Se împacă soţii Albu?

După ce Iulia şi Mihai Albu au anunţat la începutul anului că divorţează, iată că cei doi au revenit la sentimente mai bune şi nu exclud posibilitatea de-a se recăsători.