News

Cât au slăbit vedetele de la „Dansez pentru tine“?

Faimosul concurs de dans este o excelentă oportunitate pentru vedetele noastre de a-şi tonifia corpul şi de-a mai da jos câteva kilograme. Chiar şi în această ediţie, participantele feminine au plecat din sălile din Buftea mai suple şi mai energice.

Campioană la slăbit este Oana Ioniţă, care a slăbit nu mai puţin de 7 kilograme. „Se simte la haine, la urcatul scărilor şi sunt foarte mulţumită şi tonică”, a declarat Oana.

Nicoleta Luciu a slăbit şi ea 4 kilograme. Vedeta este însă foarte mulţumită pentru că şi-a îmbunătăţit masa musculară. „Am grijă să mănânc ceea ce trebuie, dar nu mă abţin dacă îmi este poftă de ceva. I-am făcut o surpriză lui Hainer şi i-am adus mici. Am mâncat şi eu alături de el, doar n-o să stau să mor de poftă, am doar grijă să nu depăşesc limita”, a mărturisit Nicoleta.

Bianca Drăguşanu şi mai nou intrata în competiţie, Roxana Ionescu, au slăbit câte 2 kg. „Nu cred că voi slăbi foarte mult, sunt atentă la ce mănânc, nu vreau să leşin pe la repetiţii, vreau să am energie”, a declarat Roxana.