News

Au spus DA! Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu s-au căsătorit civil

Au spus DA! Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu s-au căsătorit civil camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au spus DA în faţa ofiţerului Stării Civile. Au devenit în acte soţ şi soţie. 

După o relaţie de aproximativ cinci ani de zile, Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au decis să devină soţ şi soţie. Cei doi şi-au oficializat astăzi relaţia. În mare secret, alături de familie şi de prietenii apropiaţi, cei doi îndrăgostiţi au mers cu puţin timp în urmă la Casa de Căsătorii din Timişoara. 

S-au pregătit pentru acest eveniment important din viaţa lor. Tinu Vidaicu a îmbrăcat un costum negru, foarte elegant, dar toate privirile au fost îndreptate către mireasă. Roxana Ionescu a îmbrăcat o ţinută albă, a avut părul prins şi a optat pentru un machiaj discret. A avut şi un buchet superb de flori, alb. Cei doi s-au asortat, s-au ţinut de mână şi au păşit încrezători în locaţia unde au spus un DA horărât. 

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu, cu zâmbetele până la urechi, au spus DA şi au devenit de astăzi soţ şi soţie. Frumoasa veste a fost făcută publică de el, în mediul online. A postat o imagine cu el şi mireasa în care arată buletinul perforat al Roxanei. Acum ea a devenit doamna Tinu.

Vezi imaginile cu cei doi de la cununia religioasă în galeria FOTO. 

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină în 2019

Anul 2019 urma să fie unul extrem de fericit pentru Roxana Ionescu. Din păcate, ea a trecut printr-o mare suferinţă. Era însărcinată, dar a pierdut copilul. Tinu Vidaicu a fost alături de ea, iar împreună au depăşit momentul dureros. 

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, spunea în 2019 Tinu Vidaicu.

Modifică Setările