Gossip

Au uitat de unde au venit! Staruri care şi-au ascuns, ruşinate, originea

Au uitat de unde au venit! Staruri care şi-au ascuns, ruşinate, originea

În loc să se mândrească cu moştenirea lor “exotică”, aceste vedete şi-au ascuns originile şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă să devină altcineva decât era trecut în certificatul lor de naştere. Cine s-a ruşinat cu provenienţa lor?

Raquel Welch şi-a ascuns originea boliviană

Legendara actriţă care a făcut senzaţie în bikini-ul ei de blană purtat în filmul One Million Years B.C. este de origine boliviană. Da, ştiu, aproape nimeni nu ştie lucru acesta şi asta pentru că frumoasa vedetă a făcut tot ce-a putut pentru a-şi ascunde provenienţa.

În perioada în care încerca să devină un nume cunoscut la Hollywood, Raquel a fost sfătuită să se prezinte lumii întregi ca o femeie albă, pentru a avea o şansă reală să devină o celebritate. De fapt, nu numai că a fost sfătuită, dar i s-a pus în vedere, de către studiourile cinematografice care au luat-o sub aripa lor protectoare şi au transformat-o într-un star hollywoodian, că numai ascunzându-şi provenienţa va putea răzbi în Cetatea Filmului. Iar ea nu s-a opus deloc!

Singura vestea bună e că, în ultima perioadă, când deja întregul mapamond ştie cine este Raquel Welch, actriţa a început să se mândrească cu faptul că este de oginine boliviană. Nu e niciodată prea târziu, nu?