Muzica

AUDIO Iris a compus imnul echipei naţionale de fotbal

AUDIO Iris a compus imnul echipei naţionale de fotbal

Cea mai longevivă trupă rock din România a realizat de curând un imn al echipei naţionale a României şi al suporterilor, care va fi lansat la 1 septembrie de Federaţia Română de Fotbal (FRF) pe site-ul său oficial.

"Campania «Căutăm imnul suporterilor» a luat sfârşit: am găsit imnul echipei naţionale şi al suporterilor pentru campania de calificare la Euro 2016. Pe baza unui parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, trupa Iris a compus noul imn al echipei naţionale şi al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European din 2016, găzduit de Franţa. Imnul va fi lansat oficial luni, 1 septembrie, pe site-ul oficial frf.ro", se menţionează într-un comunicat publicat, ieri, pe site-ul federaţiei.

FRF a postat pe site refrenul şi îi invită pe suporteri să înveţe versurile. "Astăzi vă prezentăm un mic fragment din cântecul care va răsuna pe stadion la meciurile «tricolorilor». Ascultă aici refrenul şi învaţă-l înainte de startul preliminariilor", se mai arată pe site-ul citat.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded