Muzica

AUDIO Muse lansează imnul oficial al Jocurilor Olimpice

Cea mai noua piesa semnata Muse şi intitulată 'Survival' va fi imnul oficial al Jocurilor Olimpice din acesta vară.

„Survival“ va însoţi toate evenimentele olimpice susţinute la Londra cum ar fi: intrarea atleţilor pe stadion, ceremoniile de medaliere, dar şi în cadrul transmisiunilor internaţionale.

„Ne simţim onoraţi ca piesa noastră va fi o parte importantă a Jocurilor Olimpice din această vară. Versurile «Survival» exprima determinarea de-a câştiga specifică competitiei“, a declarat Matt Bellamy.

Muse îşi vor lansa cel mai recent album de studio, „The 2nd Law“, în toamnă, urmat de un turneu de promovare în întreaga Europă.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO/VIDEO Încă un artist român cucereşte America! 

Muzica

FOTO/VIDEO Încă un artist român cucereşte America! 

Timişoreanca Adina Butar a reuşit să ajungă în topurile MTV SUA, videoclipul piesei „Muse“, realizat în colaborare cu Markus Schulz, fiind adesea difuzat pe posturile americane de muzică.

AUDIO Iris a compus imnul echipei naţionale de fotbal

Muzica

AUDIO Iris a compus imnul echipei naţionale de fotbal

Cea mai longevivă trupă rock din România a realizat de curând un imn al echipei naţionale a României şi al suporterilor, care va fi lansat la 1 septembrie de Federaţia Română de Fotbal (FRF) pe site-ul său oficial.

Muzica

Vaya Con Dios revine la Bucureşti

Ultima şansă să-i auziţi cântând live! Artiştii belgeni revin la Bucureşti, la cererea publicului, şi vor susţine un concert pe 5 octombrie, la Sala Palatului, show-ul făcând parte din turneul internaţional "Farewell Tour".

Brian May lansează un nou album cu Freddie Mercury

Muzica

Brian May lansează un nou album cu Freddie Mercury

Chitaristul legendarei trupe britanice Queen pregăteşte un nou album al formaţiei, pe care vor apărea cântece inedite, interpretate de regretatul solist Freddie Mercury.

Gossip

Kate Hudson s-a despărţit de logodnicul ei?

Sunt logodiţi de 3 ani, dar se pare că deja au apărut probleme în Paradis. Surse spun că actriţa de 34 de ani şi logodnicul său, celebrul solist al trupei Muse, Matt Bellamy, s-ar fi separat de ceva timp, iar o despărţire este iminentă.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

AUDIO Robert Turcescu participă la Eurovision. Vezi cu ce piesă

Muzica

AUDIO Robert Turcescu participă la Eurovision. Vezi cu ce piesă

Deşi pare acaparat de jobul său în televiziune, Turcescu are timp şi de muzică. Iar acum, împreună cu trupa sa, Casa Presei, vrea să-şi încerce norocul la cel mai mare concurs muzical european.