Muzica

AUDIO Revenire spectaculoasă în muzică pentru Anca Neacşu

Părea că de când s-a măritat şi s-a mutat în Turcia, fosta componentă a trupei Asia a lăsat definitiv muzica, în favoarea unei vieţi de familie. Iată, însă, că Anca se relansează în forţă cu un nou single.

În prag de Sărbători, Anca Neacşu ne-a făcut surpriza de a reveni pe scena muzicală, după o perioadă în care apariţiile sale au fost tot mai rare.

După “Taste”, “Îţi pare rău” şi “I Remember”, Anca Neacşu alături de Dj Magnum şi Dj Lion lansează un al patrulea single: “Un erou”. Piesa este una comercială, în limba română, care se încadrează perfect în peisajul muzical al radiourilor autohtone, având influenţe ale trendului actual, cu un puternic mesaj de dragoste.

Pentru acestă nouă piesă, Anca a lucrat cu J, un rapper talentat din Bucureşti, cunoscut pentru concursurile de "Battle MC" pe care le câştiga în urmă cu ceva ani şi pentru colaborarea cu cu What's Up.

„Dacă până acum v-am obişnuit cu piese ritmate, de această dată noul nostru single «Un erou» este puţin mai lent, dar de la care atât eu cât şi întreaga echipa avem foarte mari aşteptări, deoarece am primit de la majoritatea prietenilor care au ascultat această piesă un feedback pozitiv. Sper să vă placă şi vouă”, le-a transmis Anca fanilor.

Get your own valid XHTML YouTube embed code

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

VIDEO Un nou clip de la Maria Radu

Muzica

VIDEO Un nou clip de la Maria Radu

Modifică Setările