News

Augusta Dumitraşcu iubeşte din nou. Cine este alesul ei?

După cinci ani de văduvie, Augusta Dumitraşcu, soţia regretatului Valeriu Lazarov îşi face din nou planuri de căsătorie. Click! i-a aflat noua poveste de dragoste şi a dezvăluit-o, în exclusivitate.

Augusta Lazarov (38 de ani) se iubeşte cu actorul Andreas Petrescu (38 de ani), iar cei doi au atâtea lucruri în comun, încât par suflete-pereche. “Să iubesc şi să fiu iubită este extraordinar, e cel mai frumos sentiment pe care mi-l oferă viaţa. L-am cunoscut pe Andreas pe 7 ianuarie anul acesta, când am fost să văd spectacolul «Mă mut la mama», în care el joacă şi al cărui text îi aparţine. De atunci, povestea noastră a decurs frumos şi suntem fericiţi că destinele noastre s-au unit”, a declarat Augusta pentru Click!

Şefa Divertismentului de la Antena 1 nu exclude să ajungă la altar cu alesul ei. “Avem planuri comune şi ne dorim o familie liniştită şi fericită. Nu avantajarea reciprocă pe plan profesional ne-a unit, ci iubirea şi dorinţa de a ne face fericiţi unul pe celălalt în fiecare clipă”, mărturiseşte Augusta, pentru Click!.

Citeşte aici mai multe despre aceată poveste de iubire şi vezi cum arată bărbatul din viaţa Augustei!