News

Aurelian Temişan, despre cei 22 de ani de iubire cu Monica Davidescu VIDEO

Aurelian Temişan, despre cei 22 de ani de iubire cu Monica Davidescu VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Sunt împreună de-o viaţă şi au una dintre cele mai frumoase familii. Iată povestea lor.

Invitat în emisiunea lui Cristian Brancu, Aurelian Temişan a rememorat clipele de început ale relaţie cu soţia sa, Monica Davidescu:

"Ea prezenta un spectacol în care eu cântam ca bomboana de pe tort, ultimul. Am văzut-o, mi-a plăcut cum prezenta. Era în anul întâi de facultate - vorbim de anul 1995, sunt nişte ani în urmă. Eu i-am spus la final că dacă vrea să mergem acasă, dacă nu eu tot merg în zona aia - dar eu stăteam în partea cealaltă, în Drumul Taberii. Eu am dus-o acasă vreo patru luni şi aşa a început toată treaba. S-au făcut 22 de ani!"

Întrebat ce i-a plăcut mai mult la Monica Davidescu, Aurelian Temişan a răspuns că: "Nimic din ce mă gândeam eu că ar putea să-mi placă n-a rămas pe-afară. Mi-a plăcut eleganţa şi simplitatea pe care le-am văzut la ea în prima seară. După care, după ce am cunoscut-o mai bine, mi-am dat seama că nu tot timpul eleganţa şi simplitatea sunt în concordanţă cu mentalul, dar la ea au făcut un tot, deci veneau din ea, nu se făcea că e elegantă. Ea era elegantă şi e în continuare! Şlefuirea în ani îşi spune cuvântul."

Totodată, nu crede că longevitatea relaţiei lor se datorează vreunei reţete anume. "Nu ştiu dacă e vorba despre o reţetă. E tot o loterie la mijloc! De astre, de nişte energii, de o chimie pe care dacă e să o ai bine, dacă nu o ai mai bine spui hai să plecăm fiecare pe drumul pe care am venit, decât să stăm să ne certăm. (...) Suntem şi foarte buni prieteni. Suntem şi confidenţi, pentru că există şi o completare artistică, pe lângă faptul că suntem cum suntem ca oameni."

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan sunt căsătoriţi de 11 ani şi au o fetiţă de 7 ani, Dora, care promite să le calce pe urme. Pe lângă concertele pe care le susţine, Aurelian Temişan joacă şi în comedii alături de soţia sa la Teatrul Elisabeta, este şi jurat al emisiunii "Te cunosc de undeva" la Antena 1 şi tocmai a lansat o nouă piesă, "Of, ce doare!", ce îmbină ritmurile moderne cu muzica de petrecere.

Modifică Setările