News

Autopsia lui Peaches Geldof: Moartea tinerei este inexplicabilă

Autopsia lui Peaches Geldof: Moartea tinerei este inexplicabilă

Autopsia starletei britanice Peaches Geldof, care a murit luni, la vârsta de 25 de ani, a furnizat rezultate neconcludente, iar autorităţile vor trebui să efectueze un set de teste toxicologice pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, a anunţat poliţia britanică.

Peaches Geldof, fiica muzicianului Bob Geldof, a fost găsită decedată, la vârsta de 25 de ani, în reşedinţa ei din comitatul Kent, luni. Poliţia a spus că, în acel moment, decesul starletei "nu era considerat suspect, ci inexplicabil şi subit". Testele toxicologice ar putea să dureze câteva săptămâni, au anunţat, ieri, poliţiştii britanici

Consiliul general din comitatul Kent a spus că va lua în curând o decizie pentru a vedea dacă este nevoie să fie iniţiată o anchetă, pe baza rezultatelor finale ale autopsiei.

Peaches Geldof, scriitoare, prezentatoare TV şi model, a murit luni. Poliţiştii au fost chemaţi la reşedinţa în care victima locuia cu soţul ei, cântăreţul Thomas Cohen, şi cu cei doi copii ai lor, în urma unui apel privind starea de sănătate a unei femei. Decesul starletei britanice a fost pronunţat la faţa locului.

Peaches Geldof avea 11 ani atunci când mama ei, prezentatoarea de televiziune Paula Yates, a murit în urma unei supradoze de droguri, în septembrie 2000. Paula Yates a divorţat de Bob Geldof în 1995 pentru a începe o relaţie cu Michael Hutchence, solistul trupei INXS, care a durat până la sinuciderea acestuia, în 1997. În septembrie 2012, Peaches Geldof a dezvăluit că nu a reuşit vreme de mulţi ani să treacă peste momentul morţii mamei sale.

Totodată, ultimul mesaj postat pe Twiter de Peaches Geldof include o fotografie din vremea copilăriei, în care apare în braţele mamei sale. Fotografia este însoţită de textul următor: "Eu şi mama mea".