News

Ava Gardner, femeia pe care Frank Sinatra a iubit-o până la sfârşitul vieţii. Cum au ajuns să aibă o relaţie şi de ce s-au despărţit

Ava Gardner, femeia pe care Frank Sinatra a iubit-o până la sfârşitul vieţii. Cum au ajuns să aibă o relaţie şi de ce s-au despărţit camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

O iubire adevărată, dar nebună, asta au avut Frank Sinatra şi Ava Gardner.

Sinatra a fost unul dintre cei mai populari artişti ai secolului XX, iar Gardner o actriţă celebră care cocheta cu muzica. Amândoi erau căsătoriţi şi Frank chiar avea trei copii cu prima sa soţie, Nancy, atunci când viaţa i-a adus pe acelaşi drum.

Sentimentele din ei erau prea puternice, aşa că nu au acceptat obstacolele. Când Sinatra a văzut fotografia lui Ava într-o revistă, şi-a spus că se va căsători cu femeia aceea într-o zi.

S-au întâlnit pentru prima dată la petrecerea unui prieten. Frank a fost uimit de frumuseţea Avei, dar el nu a impresionat-o la prima vedere. Actriţa îl considera arogant şi îngrozitor. Drumurile li s-au intersectat din nou la petrecerea aniversară a MGM. Ava a trecut pe lângă Sinatra în Cadillac-ul ei verde, şi-a ridicat pălăria pentru a-i atrage atenţia şi ochii li s-au întâlnit. Gardner şi-a amintit acea privire.

„Era atât de chipeş, cu ochii aceia albaştri strălucitori şi cu zâmbetul incredibil. Şi era atât de entuziasmat şi mulţumit de viaţă, în general, de el însuşi, în special, şi, în acel moment, de mine”.

Au fost siguri că dragostea lor va dura. Actele de divorţ au fost semnate rapid, iar, în 1951, Frank şi Ava s-au căsătorit. Mariajul lor a fost urmărit îndeaproape de presa americană. Şi acest lucru este uşor de înţeles, deoarece atunci când două celebrităţi anunţă întreaga lume că au o relaţie devine dificil să-şi ţină viaţa privată în secret.

Prietenii apropiaţi ai cuplului au dezvăluit că cei doi se lăsau dominaţi de gelozie. Nu conta dacă era vorba de un fan sau de un alt actor.

Căsătoria lor a trecut prin multe dificultăţi. Consumul de alcool şi certurile erau la ordinea zilei. În 1953, Frank şi Ava au divorţat. Cu toate astea, în ciuda tuturor problemelor întâmpinate, Frank şi Ava au reuşit aibă o relaţie amiabilă după divorţ. Gardner s-a implicat în noi relaţii, dar nu s-a mai căsătorit niciodată. „Frank şi cu mine am devenit iubiţi pentru totdeauna, veşnic. Cuvinte mari, ştiu, dar am simţit, cu adevărat, că indiferent de ce s-a întâmplat, vom fi întotdeauna îndrăgostiţi”.

Sinatra a mai avut relaţii şi chiar s-a recăsătorit din nou. dar, în fiecare an, când era ziua ei de naştere, el îi trimitea un buchet de flori. Frank a povestit că Ava a rămas singura lui dragoste pentru tot restul vieţii.

 

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările