Filme

Avatar face ocolul Pământului

Avatar face ocolul Pământului

Fanii capodoperei uluitoare a lui James Cameron pot călători în lumea de neimaginat a Pandorei în fotoliul lor de-acasă.

De la lansarea lui în cinematografe în decembrie anul trecut, „Avatar“ continuă să facă istorie în industria filmului. Câştigător epic al Globului de Aur şi al premiului Oscar, este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari în box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe pieţele internaţionale. Regizorul James Cameron duce publicul într-o lume fabuloasă, populată de o civiliţie pusă în pericol de dorinţa de înavuţire a oamenilor. Distribuţia este şi ea de aplaudat: Sigourney Weaver, Sam Worthington, Zoë Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi şi Joel David Moore.

De astăzi, Twentieth Century Fox Home Entertainment începe distribuirea globală a filmului revoluţionar de lung metraj „Avatar“, semnat de James Cameron, pe Blu-ray şi DVD o dată cu cea de-a 40-a aniversare a Zilei Pământului.

Calitatea suportului tehnologic Blu-ray vă permite să vă bucuraţi de deosebita realizare a acestui blockbuster la parametri optimi, ca în propria sală de cinema. Iar „Avatar“ este o epopee imagistică de văzut şi de revăzut!

Mai mult, dacă te grăbeşti să achiziţionezi filmul, pe Blu-ray sau pe DVD, din magazinele Diverta în perioada 22 – 24 Aprilie, vei putea intra în concursul organizat sâmbătă, pe 24 aprilie, la Băneasa Shopping City. Pe lângă premiile Avatar puse în joc, ai şansa să câştigi un zbor cu elicopterul deasupra Bucureştiului, oferit de Blue Air.

PRODUS DE: 20th Century Fox
DISTRIBUIT DE: 20th Century Fox
DISTRIBUIT ÎN ROMÂNIA DE: Odeon Cineplex
DATA LANSĂRII: 18 martie 2009
PREŢ RECOMANDAT: 49,9 lei (DVD) şi 104,9 lei (Blu-ray)

foto: EPA, Odeon Cineplex

Citește și ...