Gossip

Avea dureri atât de mari, încât sinuciderea i se părea singura soluţie! Cum a ajuns George Clooney într-o situaţie atât de disperată?

Avea dureri atât de mari, încât sinuciderea i se părea singura soluţie! Cum a ajuns George Clooney într-o situaţie atât de disperată?

Este unul dintre cele mai mari staruri hollywoodiene şi are o viaţă pe care cu toţii o invidiem, însă trecutul faimosului actor nu este lipsit de momente dramatice, care l-au adus chiar în pragul sinuciderii.

Cine ar fi crezut că viaţa lui George Clooney nu este pur şi simplu ideală? Cine şi-ar fi închipuit că a trecut şi el, ca restul oamenilor obişnuiţi din lumea asta, prin clipe de coşmar? Ei bine, chiar asta s-a întâmplat! Starea în care s-a aflat, la un moment dat, actorul a fost atât de insuportabilă, încât vedeta ajunsese să se gândească să-şi ia singur viaţa pentru a scăpa de suferinţă.

De fapt, George era să moară într-un accident petrecut pe platoul de filmări de la pelicula Syriana, în 2005. Din fericire, a scăpat cu viaţă, însă ce viaţă e cea în care durerile crunte sunt constante şi atât de greu de suportat?!

În timp ce filma pentru Syriana, Clooney şi-a rupt coloana vertebrală, iar, în urma unui accident atât de grav, actorul a fost dus de urgenţă la Camera de gardă a celui mai apropiat spital din zonă. Acolo a fost prealuat de urgenţă de o echipă medicală competentă şi tratat cu cea mai mare responsabilitate şi grijă. Însă un impact atât de serios asupra coloanei lui vertebrale n-avea cum să nu lase urmări greu de îndurat…

Modifică Setările