News

Aventura care a distrus primul mariaj al lui Mariah Carey: „Am scris cântece despre el, dar n-a fost marea dragoste a vieţii mele”

Aventura care a distrus primul mariaj al lui Mariah Carey: „Am scris cântece despre el, dar n-a fost marea dragoste a vieţii mele”

Diva de 50 de ani a început să facă destăinuiri despre trecutul ei amoros, mai exact despre aventura extraconjugală pe care a avut-o când era măritată cu Tommy Mottola (71).

Mariah a recunoscut că întâlnirea cu Derek Jeter, în anii '90, a fost ceea ce a determinat-o să-şi încheie prima căsnicie. Când şi-a început aventura cu faimosul jucător de baseball, Carey era căsătorită cu directorul muzical care o descoperise, Tommy Mottola. Într-un interviu cu Oprah Winfrey, care urmează să fie difuzat pe micul ecran, cântăreaţa a vorbit surprinzător de degajat şi detaliat despre infidelitatea ei.

“El a fost catalizatorul, cel care m-a determinat să-mi închei relaţia cu soţul meu...”, a mărturisit Mariah. „Ne-am întâlnit şi chiar am scris cântece despre el, dar sincer vă spun că nu cred că era ceva de genul <O, Doamne Dumnezeule, el este marea iubire a vieţii mele!>. La acea vreme, credeam că el era marea iubire la vieţii mele, pentru că nu-mi imaginam că puteam să întâlnesc pe cineva care nu ar fi fost... Cert e că el m-a determinat să-mi închei mariajul şi cred că a fost un lucru bun. Familia lui avea o viziune asupra vieţii sănătoasă şi ei mi-au schimbat punctul de vedere.” În ce sens?

Modifică Setările