News

Aventură periculoasă! Jamie Oliver a alergat după un hoţ care a încercat să-i spargă casa

Aventură periculoasă! Jamie Oliver a alergat după un hoţ care a încercat să-i spargă casa

Nu te pui cu un chef! Deşi abilităţile lui sunt mai degrabă culinare, Jamie Oliver n-are de gând să lase un hoţ să scape neprins! Mai ales dacă hoţul în cauză încearcă să spargă reşedinţa familiei, în care dormau liniştiţi cei cinci copii şi mult iubita soţie.

foto: arhivă

Jamie Oliver şi-a apărat familia

Potrivit presei britanice, Jamie Oliver a avut parte de-o aventură pe cinste, zilele trecute, după ce un hoţ a încercat să pătrundă în reşedinţa lui de 8.9 milioane de lire sterline. Chipurile, marţi noaptea, Jamie a ”înnebunit, pur şi simplu” şi a luat-o la fugă după hoţ, prin cartier. Din fericire, hoţul, care a încercat să spargă mai multe case de pe respectiva stradă, a ajuns în arestul poliţiei.

Cartierul în care locuieşte Jamie Oliver

Orişicât, ”eroul” serii a fost bucătarul Jamie Oliver, despre care toţi vecinii au numai vorbe de laudă. ”A fost curajos din partea lui. (...) Toţi cred că asta a fost posibil graţie curajului lui şi a gândirii rapide. E de înţeles că totul  a fost foarte înspăimântător pentru el, dat fiind faptul că întreaga lui familie era în acea casă, la acea vreme. A fost o reacţie instinctivă şi el a făcut lucrul corect.”, povestesc martorii.

Familia lor se afla în casă la acea vreme

Relatând despre toată isprava, vecinii au declarat că Jamie a alergat pur şi simplu după hoţ, şi-n scurt timp a reuşit să-l prindă, ţinându-l imobilizat până la sosirea poliţiei. ”Jamie a înnebunit, pur şi simplu, şi a alergat după el, pe stradă. L-a prins şi l-a ţintuit. Ulterior, şoferul lui i s-a alăturat, la fel şi câţiva vecini, şi l-au ajutat să-l ţină captiv pe hoţ până ce poliţia a sosit pentru a-l aresta”, a povestit o altă sursă.