News

Aventura scandaloasă care era să îl coste pe Paul Newman căsătoria cu Joanne Woodward

Aventura scandaloasă care era să îl coste pe Paul Newman căsătoria cu Joanne Woodward camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Paul Newman şi Joanne Woodward au format unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood. Erau talentaţi, frumoşi şi se iubeau mult.

Cei doi s-au căsătorit în 1958 şi a rămas împreună timp de 50 de ani, până la moartea lui Newman, în 2008.

Într-o carte ''Paul Newman: A Life'', autorul Shawn Levy a scris că celebrul actor a avut o aventură timp de 18 luni cu o jurnalistă. Povestea a început pe platourile de film ale lui Butch Cassidy şi Sundance Kid.

Nancy Bacon, jurnalista în cauză, a fost trimisă în platou pentru a scrie un articol despre Newman, care ar fi dus la o relaţie. Interesant este că Paul Newman a fost considerat unul dintre cei mai fideli bărbaţi de la Hollywood. Avea chiar şi un slogan: „Am friptură acasă, aşa că de ce să ies la un hamburger?”

Totuşi, Nancy a mărturisit că idila lor era cunoscută în cercurile celebre.

„Am fost împreună timp de un an şi jumătate. A fost la mine acasă aproape în fiecare seară. A fost cel mai prost păstrat secret de la Hollywood. Oamenii obişnuiau să glumească despre asta. Referindu-se la vechea sa remarcă, ei spuneau: „Poate că Paul nu va merge după Hamburger, dar sigur va ieşi după slănină”.

Bacon a dezvăluit că decizia de a pune capăt aventurii i-a aparţinut şi a fost determinată de problemele pe care Newman le avea cu alcoolul.

Joanne a fost furioasă când a auzit de existenţa cărţii. Surse apropiate de Woodward au declarat că actriţa a devenit lividă după ce a aflat că scandaloasa poveste este redată într-o carte, după cum a raportat The Globe.

Joanne a fost devastată. Ea nu a putut înţelege de ce s-a scris asta despre soţul ei. Joanne şi Paul au avut una dintre cele mai lungi şi mai fericite căsătorii de la Hollywood. Cu toate astea, Woodward era îngrozită la gândul că toată lumea va spune că totul a fost o farsă şi au trăit o minciună. Era furioasă că numele lui Newman a fost distrus.

Cei doi au trecut însă peste acele afirmaţii şi şi şi-au continuat drumul. Paul şi Joanne şi-au petrecut cea mai mare parte a vieţii împreună, iar asta poate fi o dovadă a iubirii ce şi-o purtau.

Cuplul de aur de la Hollywood a fost căsătorit timp de cinci decenii şi a avut trei copii minunaţi.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul filmului Picnic. El avea 28 de ani şi ea 22 de ani. Paul şi Joanne aveau amândoi relaţii cu alte persoane în acea perioadă, dar pur şi simplu nu puteau ignora chimia dintre ei.

Mai târziu, Newman a mărturisit că a înţeles cât de diferiţi erau, dar când a văzut acel „blond frumos” nu s-a mai putut gândi la nimeni altcineva.

''Era modernă şi independentă, în timp ce eu eram timid şi puţin conservatoar. Mi-a luat mult timp s-o conving că nu sunt atât de plictisitoar pe cât arătam”, glumea actorul.

La rândul ei, Woodward spunea că Paul era cel care o putea face mereu să râdă. Ea a adăugat că preţuia la el combinaţia de respect şi răbdare.

 

Modifică Setările