Vedete

Aventuri VIP pe platourile de filmare

Aventuri VIP pe platourile de filmare

Multe poveşti de dragoste s-au născut pe platourile de filmare, însă unele au fost finalizate din cauza acestor platouri de filmare, ce înlesneau socializarea excesivă între actorii de sex opus. Câteva cupluri celebre au picat pradă ispitelor cu care au filmat.

Actorii petrec împreună foarte mult timp la filmări, iar de multe ori decorul este fie idilic, fie izolat de ochii publicului. Singura lor şansă de a interacţiona este cu echipa de filmare, deci nu e de mirare că se formează legături strânse. Unde mai pui că, de multe ori, cuplurile de pe marele ecran sunt reprezentate de doi actori sexy şi plini de carisma.

Un prim exemplu îl reprezintă fostul soţ al simpaticei Reese Witherspoon, Ryan Phillippe, care nu i-a putut rezista partenerei sale de pe platouri, Abbie Cornish de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor la "Stop Loss". În ciuda faptului că acesta purta, deja, verighetă, nu a putut să-i reziste frumoasei actriţe de origine australiană. Însă lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba, Ryan şi Abbie punând capăt relaţiei lor în 2010 în urma aveturilor acestuia prin cluburile de noapte.

Un alt cuplu extrem de contoversat este cel alcătuit din Johnny Depp şi Amber Heard chiar în timpul filmărilor pentru producţia "Jurnalul unui iubitor de rom". Se pare că aventura lor a avut mai mare priză la public decât filmul în sine, înregistrările din box office fiind sub aşteptări. Ce a sacrificat Johnny pentru această poveste de amor cu năbădăi? O logodnă de 17 ani cu Vanessa Paradis şi viaţa aproape de cei doi copii ai lor. 

Nu putem să nu o menţionăm pe cea cu sexualitate incertă, Kristen Stewart, care îl lăsa cu buza umflată pe Robert Pattinson pentru a-i cădea în braţe producătorului Rupert Sanders. Însă cea mai "notorie" spărgătoare de case şi relaţii pare a fi Angelina Jolie, care a produs o astfel de "furtună" sentimentală de două ori. Prima dată pe vremea când a fost distribuită să joace alături de Billy Bob Thornton în filmul "Pushing Tin". De altfel, cei doi s-au căsătorit la scurt timp după terminarea filmărilor, lăsând-o în suferinţă pe Laura Dern, cea care se afla de mult timp într-o relaţie cu Billy Bob. Într-un interviu acordat revistei Talk, Laura spunea "A plecat din căminul nostru ca să lucreze la un nou film, iar la scurt timp, iubitul meu s-a căsătorit şi nu am mai auzit niciodată de el de atunci. A fost ca o moarte subită". După divorţul de Bob, Angelina a fost distribuită în producţia "Mr. and Mrs Smith", alături de Brad Pitt. Şi toată planeta se aştepta la o nouă aventură. Şi aşa a fost, iar consecinţele au dus la divorţul lui de Jennifer Aniston. 

Foto: Profimedia

Citește și ...