TV

Aventurile „profesorului” Ray Drecker continuă

de admin

HBO prezintă, în premieră, din 18 septemrbie, cel de-al doilea sezon din comedia „Hung/Bine dotat”. Serialul este creat de Colette Burson şi Dmitry Lipkin, iar în rolurile principale îi veţi putea urmări pe Thomas Jane, Jane Adams şi Anne Heche. Acţiunea celei de-a doua serii se petrece în suburbiile încă bântuite de recesiune ale Detroitului, şi se concentrează, în continuare, pe eforturile neortodoxe ale profesorului Ray Drecker (Thomas Jane 41), recent divorţat, de a face rost de bani vânzându-şi „unealta câştigătoare” unor femei disperate. Ray se pare să fi descoperit reţeta succesului: în timpul zilei este antrenor de baseball, iar noaptea, el şi cele două proxenete lui, Lenore Bernard (Rebecca Creskoff) şi Tanya Skagle (Jane Adams) se luptă să-şi extindă afacerea. Pentru că postul său de profesor ar putea fi restructurat, el îşi dă seamă că trebuie să-şi extindă clientelă cât mai repede. Astfel, el ia în calcul inclusiv varianta unui coleg care să-l ajute să facă faţă cererii. Serialul a primit două nominalizări la Globul de Aur, pentru Cel mai bun actor principal în serial de comedie Thomas Jane şi Cea mai bună actriţă secundară în serial, miniserie sau film TV Jane Adams. Producţia originală HBO poate fi urmărită, în premieră şi în exclusivitate, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:30.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Paris Hilton are un nou reality show

Starleta va apărea într-o nouă emisiune TV în cadrul căreia doreşte să demonstreze că nu este doar o „blondă cu capul în nori”.

Abba Generation vine în România

Spectacole

Abba Generation vine în România

Cel mai fidel tribut închinat fenomenului suedez poposeşte şi la Bucureşti, duminică, 3 octombrie, într-un spectacol ce va avea loc pe scena Sălii Palatului.

News

Shania Twain scrie despre cum a fost înşelată

Cântăreaţa s-a hotărât să-şi publice memoriile şi spune că unul dintre capitole va include nenumăratele aventuri ale fostului ei soţ.

News

Ben Affleck, confundat cu un hoţ

Actorul a îngrozit o bancă întreagă în timp ce filma pentru cea mai recentă peliculă a sa. Clienţii au început să ţipe disperaţi când el şi-a făcut apariţia îmbrăcat într-un costum terifiant şi cu o armă în mână.

Gossip

Mark Wahlberg a renunţat de tot la sindrofii

Actorul, cunoscut drept un mare petrecăreţ, spune că se simte mult mai bine după ce a înlocuit nopţile nebune de beţie cu partidele liniştite de golf şi zilele petrecute alături de copii săi.

Gossip

Britney Spears, acuzată de hărţuire sexuală

Fostul bodyguard al cântăreţei a intentat un proces împotriva ei. Potrivit acestuia, tânăra i-a făcut avansuri în repetate rânduri, până când bărbatul, sătul, şi-a dat demisia.

News

Jamie Lee Curtis, mândră că a renunţat la calmante

Actriţa a recunoscut că s-a confruntat cu o dependenţă de medicamente după dureroasele operaţii estetice la care şi-a supus faţa şi corpul. Jamie Lee Curtis (51) a spus că cele mai mari reuşite din viaţa ei

Shia LaBeouf, Anne Hathaway şi Daniel Radcliffe aduc bani frumoşi la Hollywood

News

Shia LaBeouf, Anne Hathaway şi Daniel Radcliffe aduc bani frumoşi la Hollywood

O fi el la început de drum, dar cu siguranţă filmele în care apare sunt printre cele

Carti

Viaţa ca o întâmplare

Romanele lui Douglas Kennedy au fost traduse în peste 16 limbi şi s-au bucurat de aprecierea masivă a criticii. „Nu Pleca” e un portret excepţional al stilului nostru de viaţă, al diferitelor căi pe care le urmărim în cursul unei singure vieţi şi a naturii arbitrare a destinului.