Vedete

Averea incredibilă pe care o are, la doar 28 de ani, Burak Deniz! Primeşte 15.000 de dolari pentru fiecare episod din „Povestea noastră“

Averea incredibilă pe care o are, la doar 28 de ani, Burak Deniz! Primeşte 15.000 de dolari pentru fiecare episod din „Povestea noastră“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Burak Deniz, chipeşul actor care îl interpretează pe Baris, personajul principal masculin din serialul „Povestea noastră“, difuzat de Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20.00, este unul dintre cei mai bine plătiţi actori din Turcia, potrivit unor publicaţii din Istanbul, care au dezvăluit publicului larg la ce valoare se estimează a fi averea sa.

Succesul producţiilor turceşti difuzate în întreaga lume se transpune şi în contul actorilor, presupunându-se că aceştia încasează sume de bani colosale pentru rolurile pe care le joacă în seriale. Astfel, conform surselor, se estimează că, pentru a da viaţă personajului din serialul de la Kanal D, Burak Deniz ar încasa în jur de 15.000 de dolari per episod. La doar 28 de ani, averea lui Burak Deniz ar ajunge la 30 de milioane de dolari.

Tânărul actor este pasionat de maşini şi motociclism, astfel că dispune de o colecţie impresionantă de bolizi, care se ridică fiecare la sume de zeci de mii de euro. Talentul lui Burak a fost răsplătit în anul 2017, atunci când acesta a primit premiul pentru cel mai bun actor al anului, oferit de prestigioasa Universitate Adnan Menderes.