News

Avocaţii lui Schumacher reacţionează: Michael nu poate merge!

Avocaţii lui Schumacher reacţionează: Michael nu poate merge!

Au trecut deja trei ani de la groaznicul accident de schi al lui Michael Schumacher din Alpii francezi, accident în urma căruia campionul de Formula 1 nu mai este acelaşi om.

Trei ani în care nu doar familia şi fanii, ci o lume întreagă a sperat în recuperarea fostului mare pilot de Formula 1, iar revista germană Bunte chiar şi-a permis să le dea acestora speranţe, după ce a publicat că starul de 47 de ani poate, astăzi, să meargă din nou.

Din păcate, însă, veştile nu sunt deloc atât de bune. Mai mult, avocaţii familiei campionului au luat decizia de a da în judecată publicaţia respectivă, pentru răspândirea de informaţii false.

Conform mărturiei avocatului Felix Damm din timpul audierilor în sala de tribunal, Michael nu doar că nu poate merge, ci nu se poate ridica în picioare nici măcar cu ajutorul terapeuţilor.

MONTE CARLO, MONACO - MAY 26:  Michael Schumacher of Germany and Mercedes GP celebrates setting the fastest time before his five place grid penalty during qualifying for the Monaco Formula One Grand Prix at the Circuit de Monaco on May 26, 2012 in Monte Carlo, Monaco.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
Michael Schumacher în 2012, cu un an înaintea teribilului accident

Familia Schumacher şi-a motivat decizia de a da în judecată publicaţia respectivă pentru că aceasta nu respectă dreptul la viaţă privată a lui Michael, iar verdictul în acest caz se va da în octombrie.

În povestea publicată de Bunte este citat un prieten de-ai lui Schumacher, care declară următoarele: „Michael este foarte slab. Dar a reuşit să meargă din nou cu ajutorul terapeuţilor. A reuşit să facă câţiva paşi. În plus, a putut să ridice şi o mână.“

Declaraţiile au fost catalogate drept iresponsabile de reprezentanţii familiei Schumacher, cu atât mai mult cu cât dau speranţe false celor care le citesc.

Comentarii

Articole asemănătoare