Beauty

Avon caută 125 de femei deosebite

Avon lansează campania “125 de femei pentru schimbare”, prin care vrea să aducă în lumina reflectoarelor acele femei deosebite, dar necunoscute, premiindu-le pentru contribuţia lor la schimbarea pozitivă a comunităţii în care trăiesc sau la schimbarea în bine a propriei lor vieţi.

Pentru asta, Avon are nevoie de ajutorul tău! Implică-te în campanie şi propune o femeie care merită să fie cunoscută şi respectată de o ţară întreagă! Campania este sprijinită de TVR, iar o o serie de vedete ale postului s-au alăturat iniţiativei: Marina Almăşan, Ramona Avramescu, Malvina Cervenschi, Livia Dilă, Raluca Moianu, Irina Păcurariu şi Iuliana Tudor. În afara vedetelor postului public, alte două celebrităţi susţin proiectul: Daniela Nane şi Alice Năstase.

În prima etapă a campaniei, intră pe site-ul campaniei, www.avon125.ro, în perioada 28 martie – 30 iunie 2011şi propune un nume, o poveste!

Dacă ştii o femeie antreprenor, care şi-a transformat talentul de bună gospodină într-o afacere de succes, o pasionată de natură care a devenit o ecologistă înfocată, o militantă pentru drepturile semenilor, un medic care şi-a pus eforturile în slujba sănătăţii celorlalţi sau orice altă poveste de viaţă ce merită să fie premiată, spune-ne despre ea! Găseşti toate detaliile despre ce nominalizări poţi face la pagina de propuneri.

Propunerea unui nume se face în numai doi paşi:

1) completează-ţi datele personale, pentru a valida participarea în campanie;

2) completează formularul cu datele persoanei propuse.

În a doua etapă a campaniei, în perioada 1 iulie -15 august, vei avea şansa să votezi, accesând Galeria propunerilor, pentru că vom alege împreună cele 125 de femei pentru schimbare!

Acestea vor fi celebrate public în luna septembrie, în cadrul unei mari gale de premiere.