News

Avril Lavigne s-a căsătorit 

Cântăreaţa canadiană Avril şi solistul trupei Nickelback, Chad Kroeger, au făcut schimb de jurăminte într-o ceremonie care a avut loc ieri, în sudul Franţei.

Informaţia a fost confirmată pe Twitter de purtătorul de cuvânt al agenţiei de impresariat care o reprezintă, Mike Heller: „Sunt în sudul Franţei, pentru a o vedea căsătorindu-se pe micuţa mea Rok star #avril şi sunt atât de fericit să iau parte la această sărbătoare specială“, informează dailymail.co.uk.

Anterior, cântăreaţa a declarat că îşi doreşte o nuntă fastuoasă.

Relaţia dintre Avril Lavigne (28) şi Chad Kroeger (38), a fost foarte discretă. Cei doi s-au împrietenit în luna februarie a anului trecut, când au compus împreună o piesă ce urma să apară pe cel de-al cincilea album de studio al cântăreţei.

„Între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste în acea perioadă, pe care au petrecut-o compunând muzică împreună“, declara un prieten al cântăreţei Avril Lavigne.

Chad Kroeger a cerut-o în căsătorie pe Avril Lavigne pe 8 august 2012 şi i-a oferit un inel de logodnă cu un diamant de 14 carate.

Aceasta este prima căsătorie pentru Chad Kroeger şi cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divorţat, în 2009, de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41. Ea a avut apoi o relaţie cu Brody Jenner.

Foto: pagina oficială