News

Aww! Ce făcea Alex Rodriguez în timp ce o urmărea pe J.Lo la un concert?

Aww! Ce făcea Alex Rodriguez în timp ce o urmărea pe J.Lo la un concert?

Alex Rodriguez, Jennifer Lopez seen on September 1, 2017 in New York City. BANG MEDIA INTERNATIONAL FAMOUS PICTURES 28 HOLMES ROAD LONDON NW5 3AB UNITED KINGDOM tel +44 (0) 20 7485 1005 e-mail [email protected]

Să mai spună cineva că relaţia lor nu este una serioasă, în care iubirea este cuvântul de ordine! Alex Rodriguez a demonstrat, zilele trecute, că este cel mai mare fan al iubitei sale!

Dacă vreodată rămâne fără dansatori, Jennifer Lopez l-ar putea recruta pe iubitul său şi pe fiica lui mai mare, Natasha Alexander, căci cei doi au demonstrat că au tot ce le trebuie pentru a pune în scenă o coregrafie reuşită pe melodiile artistei.

Jennifer Lopez a postat pe contul ei de Instagram un video adorabil, realizat la cel mai recent concert al ei, în care Alex Rodriguez şi fiica lui cea mare dansau în timp ce ea concerta pe scenă. Video-ul respectiv a ajuns viral în scurt timp, fanii internauţi fiind impresionaţi de devotamentul sportivului faţă de iubita sa. ”Faza asta mi-a făcut seara mai frumoasă. Tashi şi cu tati şi-au făcut debutul în dans”, a scris artista, emoţionată, în dreptul video-ului inedit!

Modifică Setările