News

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, plin de muşchi! Participă la o competiţie sponsorizată de soţul Reginei Elisabeta

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, plin de muşchi! Participă la o competiţie sponsorizată de soţul Reginei Elisabeta camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ayan Schwartzenberg are doar 15 ani, însă, cu siguranţă, nu se comportă precum un adolescent obişnuit, de vârsta lui. Fiul Mihaelei Rădulescu are altfel de preocupări, dovedindu-se a fi un tânăr cu iniţiativă, pasionat de tot felul de sporturi.

Recent, Ayan a împărtăşit cu fanii internauţi că se antrenează pentru cursa DofE, o competiţie patronată de Ducele de Edinburgh, soţul Reginei Elisabeta. Culmea e că şi Kate Middleton, nora acestuia, a participat la această competiţie, şi, alături de echipa sa, chiar a câştigat marele trofeu.

Ayan a intrat în cursa pentru câştigarea Premiului Ducele de Edinburgh

Aşa cum se arată scris pe contului de Instagram, Ayan participă la acest program, care oferă posibilitatea tinerilor să-şi demonstreze dezvoltarea personală şi progresul într-un cadru recunoscut internaţional.

Ce presupune acest program?

Ayan participă la nivelul ”argint”, adresat tinerilor de peste 15 ani, care are 4 secţiuni: partea de voluntariat, cea de activităţi fizice, cea de abilităţi personale şi aventură, în cadrul căruia tinerii îşi dezvoltă spiritul de aventură şi ajung să înţeleagă necesitatea protejării mediului înconjurător.

După cum era de aşteptat, mama acestuia, Mihaela Rădulescu, este cea mai aprigă susţinătoare a adolescentului. Pe contul lui de Instagram, Mihaela îi postează, tot timpul, încurajări şi felicitări.