News

AZAY a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României

În cadrul unei ceremonii ce a avut loc sambata, 11 mai 2013, in prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae ai Romaniei, AZAY a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.

“Oferirea Titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a Majestatii Sale Regele Mihai I ne onoreaza, ne responsabilizeaza si in acelasi timp ne reconfirma faptul ca selectiile marcilor si produselor noastre sunt cele potrivite pentru cei care ne sunt modele de eleganta, noblete si pestigiu! Suntem mandri ca produsele AZAY se gasesc pe masa Majestatilor Lor si Altetelor Lor Regale in Palatul Elisabeta si la Castelul de la Savarsin si ca au fost apreciate de membrii Familiei Regale”, a declarat in urma ceremonei doamna Lorina Seres, Managing Partner AZAY.

In discursul ce a precedat inmanarea de catre Altetea Sa Regala Principesa Margareta a Titlului de Furnizor Oficial al Casei Regle a Romaniei, este precizat si faptul ca “Familia Regala a Romaniei apreciaza AZAY nu doar pentru ca deschide publicului roman piata produselor internationale de elita ci si pentru serviciile speciale de consultanta pe care AZAY le ofera clientilor, acordand posibilitatea testarii, cunoasterii si personalizarii produselor intr-un ambient placut”.

AZAY este de mai bine de 5 ani un reper al elegantiei in alegerile celor care apreciaza nobletea si maiestatea celor mai fine si pretioase colectii de servicii de masa, tacamuri, pahare, obiecte decorative sau cadouri. Pentru a cunoaste produsele AZAY si pentru a primi detalii despre cele mai prestigioase manufacturi si ateliere din intreaga lume, detinatoare ale titlului de Furnizori ai Caselor Regle ale Lumii, va invitam la boutique-ul din Calea Victoriei nr. 134, sau online pe site-ul www.azay.ro si pagina de Facebook.