News

Azi, Prince Jackson depune mărturie la tribunal, în procesul AEG

Fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson, va fi următorul martor care va depune mărturie în procesul intentat de familia Jackson companiei AEG Live, miercuri, la o zi după ce fanii "regelui muzicii pop" au comemorat patru ani de la moartea idolului lor.

La doar 16 ani, fiul cel mare al regretatului Rege al Muzicii Pop este chemat să depună mărturie în procesul deschis de bunica sa, Katherine Jackson, împotriva companiei de asigurări AEG Live, acuzată de neglijenţă, prin angajarea, în 2009, a medicului Conrad Murray pentru a supraveghea starea de sănătate a cântăreţului Michael Jackson

Sora lui, Paris, se află şi ea pe lista martorilor, însă participarea ei la proces pare compromisă după recenta ei spitalizare după o tentativă de suicid. Depoziţia ei, înregistrată, a fost totuşi prezentată la tribunal sub forma unui material video.


Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Copiii lui Michael Jackson primesc o alocaţie de 8 milioane $

News

Copiii lui Michael Jackson primesc o alocaţie de 8 milioane $

Un tribunal a decis ca cei trei moştenitori ai megastarului, Prince, Paris şi "Blanket", să primească o alocaţie anuală din care să se asigure plata educaţiei, a vacanţelor şi gărzilor de corp care-i însoţesc.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Procesul AEG: Katherine Jackson face recurs

Mama regretatului Michael Jackson nu are linişte până ce compania de asigurări care se ocupa de organizarea turneului „This Is It“ nu va fi trasă la răspundere pentru neglijenţă, în cazul morţii fiului ei.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

Procesul AEG: juriul s-a retras pentru deliberare

Ieri, juriul însărcinat să dea un verdict în procesul intentat de familia regretatului Michael Jackson organizatorului de concerte AEG şi-a început deliberările la Los Angeles.

Procesul AEG: Avocaţii familiei lui Michael Jackson, defavorizaţi

News

Procesul AEG: Avocaţii familiei lui Michael Jackson, defavorizaţi

Depoziţia a doi dintre directorii companiei de asigurări, din a cărei neglijenţă s-ar fi produs decesul prematur al megastarului – după cum susţine familia lui MJ, a fost refuzată de instanţă.

News

Procesul AEG: dezvăluirile bodyguardului lui Michael Jackson

Deunăzi, fosta gardă de corp a megastarului a fost chemat în faţa instanţei să depună mărturie în procesul intentat de mama regelui pop, Katherine Jackson, companiei de asigurări ce trebuia să organizeze turneul „This is it“.

Conrad Murray va fi pus în libertate

News

Conrad Murray va fi pus în libertate

După ce-a fost găsit vinovat de uciderea involuntară a cântăreţului Michael Jackson şi condamnat la patru ani de închisoare, medicul de culoare numără zilele până când va ieşi de după gratii.

News

Mărturia lui Katherine Jackson, în procesul AEG

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.