Vedete

Azi s-a pronunţat divorţul lui Mihai Mitoşeru. "Sunt 90% melancolic", a spus cu ochii în lacrimi VIDEO

Azi s-a pronunţat divorţul lui Mihai Mitoşeru. "Sunt 90% melancolic", a spus cu ochii în lacrimi VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Azi a fost una dintre cele mai grele zile pentru renumitul entertainer, care a redevenit un bărbat liber în acte.

A fost ziua decisivă pentru Noemi şi Mihai Mitoşeru, care s-au întâlnit din nou la notar pentru a finaliza actele de divorţ. 

"Nu ne-am înşelat, nu ne-am bătut, nu ne-am înjurat, nu ne-am împărţit mobila. Se mai întâmplă şi aşa. Se întâmplă să te duci la notar după 13 ani cu o femeie cu care ai fost fericit poate 12 ani, poate 12 ani şi jumătate, să te pupi, să-i vorbeşti frumos şi să-i doreşti tot binele din lume. Şi ea mie!", a descris Mihai Mitoşeru această zi pentru emisiunea "Teo Show".

"Nu ne-am spus "Te iubesc!", dar cu siguranţă simţim asta", a subliniat el.

Care a fost motivul real al despărţirii lor? "E adevărat că n-a fost înşelat, n-a fost bătut... A fost ceva mult mai grav, a fost momentul în care, după 12 ani, ne-am plafonat, trăiam din inerţie. Ea venea foarte obosită de la serviciu, la care munceşte enorm şi normal că dădea pe omul de lângă ea. Eu veneam destul de obosit, inclusiv de la nunţi, unde lumea poate crede că doar ne distrăm, dar se munceşte enorm, filmăm chiar şi 24 de ore nonstop - la un moment dat nu avem timp decât să ne schimbăm şi să facem un duş. Şi toate evenimentele pe care le prezint şi stau ca nebunul pe scenă ore întregi, sunt setat numai la treaba aia - după care vreo două zile sunt zombie, stau pe canapea şi mă uit la perete sau la televizor, prin televizor... Cu siguranţă, nu ne-am dat seama că am început să ne îndepărtăm unul de altul, să ne certăm foarte tare, să vorbim urât... Amândoi orgolioşi, amândoi Raci - nici eu nu lăsam de la mine, nici ea de la ea, nici eu nu făceam nimic, nici ea nu făcea nimic. Şi am făcut cea mai mare greşeală din viaţa mea: am vorbit urât şi am făcut urât. Sunt 90% melancolic!".

Mărturisirile l-au făcut să plângă pe Mihai Mitoşeru, care s-a scuzat spunând: "E greu, e greu după 13 ani! E greu şi suntem oameni".

"E adevărat că sunt 90% melancolic, dar 10% sunt coleric. Iar colericul ăla a însemnat enorm. Făceam foarte urât! Dar aveam şi de ce, pentru că ea era rece, s-a răcit... N-a plecat de acasă. La început, ne-am certat foarte tare, i-am spus că nu se mai poate aşa, hai să vedem ce facem. Până când am zis hai să ne despărţim. Într-o noapte ne-am certat atât de rău, încât i-am zis: "Pleacă acasă!" şi ea a plecat. Din momentul ăla, ea s-a comportat ca un copil. Ea s-a bucurat că nu spăla vasele şi nu făcea de mâncare. Ceea ce, practic, nici nu prea făcea. Dar nu asta era problema, că nu i-am reproşat asta niciodată, că n-am luat-o ca să-mi facă de mâncare, că nu-s nebun! Dar în momentul ăsta ea are impresia că e mai liniştită aşa, că nu ne mai certăm, că nu mai face nimic în casă - că dacă stă la mama ei, face mama ei totul. Mie mi-e mai greu, că am rămas singur într-o casă şi nici nu ştiu să fac mare lucru", i-a mai spus el lui Teo Trandafir.

Iată ce mărturisiri a mai făcut Mihai Mitoşeru la Kanal D:

Comentarii