News

B’ESTFEST Summer Camp: Ziua 2

de admin

Ieri seară, peste 19.000 de persoane au ocupat islazul comunei Tunari, pentru a-şi vedea în concert favoriţii. Cele mai aşteptate nume ale serii au fost Selah Sue şi Röyksopp.

Pe belgianca blondă, plină de energie, o ştii cel puţin datorită unei reclame, care are drept coloană sonoră piesa ei, This World. Dar publicul o iubeşte şi pentru alte melodii, precum Crazy Vibes sau Raggamuffin - cântec pe care, de altfel, fanii i-au şi cerut aseară să-l interpreteze, după ce simpatica Selah a decretat pe scenă că e gata să le facă pe plac celor prezenţi şi e deschisă la sugestii privind playlistul său. Piesele cu care şi-a încântat audienţa sunt chiar de pe albumul său de debut, Black Part Love, lansat anul trecut şi vândut în peste 400.000 de exemplare doar în Europa.

Interesant este că Selah a fost remarcată în urmă cu 6 ani la un concurs de tinere talente chiar de Milow, un alt belgian talentat, pe care îl ştii sigur pentru coverul la piesa Ayo Technology şi care a concertat şi el aseară la B’ESTFEST - dar parcă n-a fost primit cu acelaşi entuziasm precum descoperirea sa, Selah Sue :-).

Din programul serii de ieri au făcut parte şi Viţa de Vie - precum şi Mala Vita, un proiect internaţional extrem de interesant, care a reuşit să antreneze fantastic publicul, cu mixul său de balkanpunk, hip hop, rock şi soul, cu versuri interpretate în engleză, italiană, franceză ori sârbo-croată, asemenea celor 6 componenţi ai trupei, de naţionalităţi diferite.

Capul de afiş al celei de-a doua zile de festival a fost, însă, duo-ul norvegian de muzică electronică Röyksopp, care şi-a început concertul la miezul nopţii, întâmpinându-şi publicul îmbrăcaţi în costume futuriste excentrice (foto stânga sus).

Alte nume care au cântat ieri seară: Booka Shade, Obituary, Trolley Snatcha. Şi pentru că B’ESTFEST Summer Camp are câte ceva pentru fiecare, dincolo de scenele de concert, petrecerile s-au ţinut lanţ până spre zorii zilei, cu Bass Turbat şi Selectro, în Freedom Dance Arena, plus DJ-ii de la Silent Party, pe scena Romania Future Heroes.

Foto: Alex Chelba

Comentarii

Articole asemănătoare

Andreea Marin & Tuncay Öztürk: „Sărbătorile înseamnă, în primul rând, căldura familiei“

Interviu

Andreea Marin & Tuncay Öztürk: „Sărbătorile înseamnă, în primul rând, căldura familiei“

Poate că nu se mai răsfaţă la fel de mult cu bucatele tradiţionale moldoveneşti ca pe vremuri, fiindcă a preluat şi din gusturile soţului ei, Tuncay Öztürk, pentru mâncărurile mai uşoare. Dar asta nu înseamnă că Sărbătorile

Anca Lungu: scrisoare pentru Moş Crăciun

News

Anca Lungu: scrisoare pentru Moş Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la frumoasele Sărbători de iarnă, iar familia Lungu aşteaptă cu nerăbdare desfacerea cadourilor, în atmosfera festivă şi călduroasă a Crăciunului. Mai ales de când Anca Lungu, cunoscută şi sub numele de poveste de "Prinţesa Polonic", se bucură să o crească pe Natalia, fetiţa ei cu soţul său, Ştefan. Până una-alta, ştirista i-a scris lui Moş Crăciun ce dorinţe are de Crăciun!

Interviu şi foto! Monica Petrică: "Vreau să trăiesc prezentul mai intens“

Interviu

Interviu şi foto! Monica Petrică: "Vreau să trăiesc prezentul mai intens“

M-am reîntâlnit cu ea după şap­te ani. Şi mi s-a părut aproape neschimbată. Munca şi disci­plina parcă au oprit-o undeva în timp, într-un exerciţiu infi­nit al performanţei, succesului, graţiei şi sensibili­tăţii. În spatele sensibilităţii extraordinare stă, însă, un om foarte puternic, care a lăsat de multe ori ca Măria Sa, Dansul, să domnească şi peste viaţa per­sonală.

Pulp & Caro Emerald, la B’ESTFEST

News

Pulp & Caro Emerald, la B’ESTFEST

Pregăteşte-te pentru o seară incendiară la B’ESTFEST Summer Camp, cu concerte speciale şi multe surprize...

News

Dezvăluirile lui Paris Jackson

Fiica megastarului a vorbit în emisiunea lui Oprah Winfrey despre momentele dificile din copilăria sa, inclusiv despre măştile pe care Michael Jackson o obliga să le poarte, pentru a o proteja

News

Adele, marea câştigătoare la Gala Grammy

Artista a avut o revenire spectaculoasă pe scena premiilor Grammy, după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o la nivelul corzilor vocale

Ghici cu cine a împărţit Arnie rezerva de spital?

News

Ghici cu cine a împărţit Arnie rezerva de spital?

Fostul guvernator al Californiei a postat pe internet o poză surprinzătoare şi foarte amuzantă. Aflat în spital, din cauza unor leziuni provocate de nilşte cascadorii de la filmări, Arnie a fost coleg de rezervă chiar cu... Vezi aici poza!

News

Merry Xmas

Un lucru e sigur: şi în lumea starurilor, la fel ca-n lumea muritorilor de rând, nu oricine poate juca rolul lui Moş Crăciun. E nevoie de un casting serios!

News

Kelly Rowland, clientă fidelă a sex shopurilor

Nici măcar n-a fost nevoie să fie surprinsă de paparazzi intrând sau ieşind dintr-un sex shop. Kelly şi-a recunoscut singură într-un interviu latura obraznică.