News

Baby shower în ţinute sexy. Cum au petrecut divele din familia Kardashian-Jenner

Baby shower în ţinute sexy. Cum au petrecut divele din familia Kardashian-Jenner camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Sfârşitul săptămânii a fost unul încărcat pentru familia Kardashian-Jenner, cu multe petreceri. A fost ziua de naştere a iubitului lui Khloe Kardashian, Tristan (26), dar şi baby shower-ul oranizat în cinstea copilului nenăscut al cuplului Khloe -Tristan.

Reţelele de socializare au fost luate cu asalt de invitaţii care au participat la o petrecere cu ştaif organziată de Khloe şi de Tristan pentru bebeluşul lor. A fost un baby shower cu un dress code stabilit, iar decorul a fost unul grandios, cu mult roz şi cu ornamente exclusiviste şi mii de flori. Mai este foarte puţin până când Khloe Kardashian îi va da naştere primului său copil şi, urmând tradiţia familiei, după ce Kim şi Kylie au organizat petreceri cu ştaif pentru a sărbători în avans bebeluşii lor, iată că este rândul lui Khloe acum să organizeze o petrecere care nu poate fi uitată prea uşor.

Alături de prietene.

A ales o locaţie de vis, iar decorul a fost pur şi simplu impresionant, cu mult roz, o lumină difuză, flori, baloane colorate, un candelabru imens şi animale realizate din plante. Toată lumea a sărbătorit  cea de-a treia fetiţă din  familie după ce Kim a devenit mama lui Chicago şi Kylie mămică pentru Stormi în 2018. Ce mod mai frumos de a-şi aminti de acest moment decât o mulţime de fotografii de familie, alături de mamă, bunică, surori, iubit şi prietenele apropiate. Kim, Kourtney, Kylie, Khloe, Kris, Kendall şi chiar bunica fetelor, mama lui Kris, Mary Jo Campbell (83), au fost la eveniment.

Dress code-ul a fost şi el unul în acelaşi registru coloristic, nude, alb şi nuanţe de roz. Vedetele TV au ales pentru acest eveniment piese vestimentare sexy, din materiale fine, după croielile pijamalelor delicate. Kylie a îmbrăcat o rochie tip halat din mătase albă, Kourtney a ales un sacou roz pudră, Kim a purtat o rochie scurtă, nude, Kris a ales o rochie tip neglije din mătase roz pudră, în timp ce Kendall a fost mai îmbrăcată, într-un costum cu pantaloni şi o maletă. Khloe a fost în centrul atenţiei, iar viitoarea mămică a ales să poarte o rochie mulată pe burta proeminentă, o rochie mini, decoltată, într-o nuanţă de roz pudră şi cu aplicaţii strălucitoare, pe deasupra purtând un blazer lung, alb, inspirat tot din lenjeria de noapte.

Alături de iubitul ei, Tristan Thompson.

Locaţia petrecerii a fost una aleasă cu grijă, mai exact Grand Ballroom din cadrul hotelului Bel Air din Los Angeles. Mai sunt doar câteva săptămâni până când Khloe îşi va putea strânge în braţe fetiţa şi chiar dacă este însărcinată în ultimul trimestru, Khloe a arătat spectaculos la petrecere.

Iată cum a arătat decorul şi cum s-au distrat invitaţii!

Foto: Instagram