News

Baby Spice e încă sexy. Cum arată Emma Bunton la 40 de ani

Baby Spice e încă sexy. Cum arată Emma Bunton la 40 de ani

În Spice Girls, ea era tipa aia blondă, ingenuă şi adorabilă care purta cele mai frumoase rochii mini, accesorizate cu platformele ale imense, la modă în anii ‘90 şi 2000. Emma, în anii de glorie ai trupei Spice Girls Tot Emma, la 40 de ani

Şi astăzi, Baby Spice sau, pe numele din buletin, Emma Bunton şi-a păstrat acea drăgălăşenie specifică în vremurile ei de glorie, în ciuda faptului că vedeta a ajuns la 40 de ani.

Invitată la matinalul This Morning, difuzat pe ITV, blondina a vorbit despre mult aşteptata reuniune Spice Girls, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la debutul faimoasei trupe de fete, reuniune la care Victoria Beckham şi Mel C au refuzat să participe.

emma 3
Emma, pe platourile matinalului de la ITV

Lăsând deoparte aceste planuri muzicale, trebuie să admirăm felul în care Emma s-a menţinut de-a lungul anilor, britanica afişând un chip aproape la fel de tânăr şi luminos ca la 20 de ani şi o siluetă pe măsură.

Emma are o relaţie, încă din anul 1998, cu fostul cântăreţ de R&B Jade Jones şi este mama a doi băieţi, Beau şi Tate.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Spice Girls, atunci şi acum! Cât de mult s-au schimbat fetele Spice?

News

FOTO Spice Girls, atunci şi acum! Cât de mult s-au schimbat fetele Spice?

Generaţia tinerilor de 25-35 de ani ştie prea bine cum s-a manifestat fenomenul Spice. Atâtea casete, atâtea postere şi poze lipite cu cele 5 artiste tinere şi efervescente au populat dulapurile şi uşile şi birourile tinerilor, când hituri precum „Viva forever”, „Wannabe” sau „Spice Up Your Life” ne-au cucerit minţile. În două cuvinte, Spice Girls, o trupă de 5 fete puse pe-a cuceri lumea, din 1994.

FOTO Elena Udrea, la 40 de ani

News

FOTO Elena Udrea, la 40 de ani

Deputatul PDL a schimbat prefixul anul acesta, pe 26 decembrie. Iată cum arată şi cum se simte cea mai faimoasă blondă din politica românească la împlinirea acestei vârste rotunde.

News

Spice Girls o înlocuiesc pe Victoria Beckham

După decizia definitivă pe care a luat-o diva Posh, de a nu mai urca pe scenă niciodată cu fostele sale colege, trupa Spice Girls merg mai departe, căutând o înlocuitoare