News

Back in the game! Prima apariţie a Irinei Shayk după despărţirea de Cristiano Ronaldo!

de admin

Back in the game! Prima apariţie a Irinei Shayk după despărţirea de Cristiano Ronaldo!

Au încheiat subit o relaţie de cinci ani, lăsându-i pe toţi să se întrebe care este motivul real al despărţirii. Ba că fotbalistul i-ar fi fost infidel, ba că Irina nu prea o avea la suflet pe mama soacră. Cert este că despărţirea este irevocabilă şi că cei doi acum îşi văd separat de drum.

Cum era de aşteptat, Irina nu a stat foarte mult timp ascunsă să deplângă evenimentul nefericit şi deja şi-a făcut apariţia la un eveniment monden. Purtând o rochie roşie şi un machiaj impecabil, Irina Shayk s-a asigurat că toate privirile sunt aţintite asupra ei.

Fluturând din gene, Irina a făcut o figură frumoasă la evenimentul de lansare al noii colecţii Avon, campania Crazy For Kisses, a cărei imagine este chiar frumosul manechin. În vârstă de 29 de ani, Irina a demonstrat că este mai în formă ca niciodată şi că se bucură de viaţa ei, chiar şi acum când este din nou singură.

Sursă foto: Twitter

Comentarii

Articole asemănătoare

A atras privirile într-o ţinută sumară. Cine e vedeta?

News

A atras privirile într-o ţinută sumară. Cine e vedeta?

A fost printre primii care au păşit pe covorul roşu la evenimentului de ieri, intitulat Serpentine Gallery, şi a avut, poate, cea mai de impact apariţie la acest eveniment. Cu o rochie extrem de îndrăzneaţă,

”Cersei” din Game of Thrones este însărcinată!

News

”Cersei” din Game of Thrones este însărcinată!

Cei care urmăresc serialul Game Of Thrones cu siguranţă ştiu cine este Lena Headey sau, mai bine spus, Cersei Lannister. Ei bine, aflaţi că superba actriţă în vârstă de 41 de ani este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său.

News

Totul despre seducătorul Kit Harington, aka Jon Snow!

Credem că nu exagerăm când spunem că la momentul acesta toată lumea ştie cine este John Snow. De fapt, după isteria de pe reţelele de socializare, din ultimele zile, în legătură cu acest personaj din serialul Game of Thrones

FOTO Cum arată Emily Clarke, actriţa din Game of Thrones, în costum de baie?

News

FOTO Cum arată Emily Clarke, actriţa din Game of Thrones, în costum de baie?

Pe Emily Clarke o ştiţi mai degrabă după înfăţişare, decât după nume. Actriţa în vârstă de 28 de ani s-a făcut cunoscută graţie rolului lui Khaleesi jucat în Game of Thrones, şi a devenit în scurt timp una dintre cele mai îndrăgite actriţe.

Gossip

Bradley Cooper şi fosta sa iubită, cazaţi la acelaşi hotel!

Cele două staruri s-au despărţit acum câteva luni, după o relaţie ce a durat doi ani. Între timp, amândoi şi-au văzut de vieţile lor separate, ba chiar Bradley a găsit fericirea în braţele altei femei. Însă, iată că drumurile celor doi se încrucişează din nou.

News

Cina Corespondenţilor la Casa Albă: Michelle Obama a atras toate privirile!

Sâmbăta seara a avut loc tradiţionala cină a corespondenţilor de presă la Casa Albă, un eveniment găzduit de însuşi preşedintele Barack Obama. Întrunirea de la Casa Albă, despre care preşedintele spune că este

Gossip

Bradley Cooper şi Irina Shayk au o relaţie?

Ambii au trecut de curând printr-o despărţire, punând capăt unor relaţii serioase. Şi se pare că acesta nu este singurul lucru pe care îl au în comun Bradley Cooper şi fosta iubită a fotbalistului Christiano Ronaldo, rusoaica Irina Shayk.

FOTO Irina Shayk, topless pe coperta Sport Ilustrated

News

FOTO Irina Shayk, topless pe coperta Sport Ilustrated

Este de curând celibatară şi pare să profite de această situaţie din plin. Irina Shayk, căci despre ea era vorba, a realizat de curând un pictorial incendiar pentru Sport Illustrated, în care a pozat topless.

News

Cameron Diaz şi Benji Madden s-au sărutat cu foc în faţa tuturor!

Au spus ”da” în faţa ofiţerului stării civile acum trei săptămâni, în cadrul unei ceremonii discrete la care au luat parte doar prietenii apropiaţi. De atunci şi până aseară, Benji Madden şi Cameron Diaz au fost scumpi la vedere, semn că s-au bucurat de luna lor