News

Back to work! Cătălin Botezatu, prima apariţie publică după operaţia la inimă!

Back to work! Cătălin Botezatu, prima apariţie publică după operaţia la inimă!

Cătălin Botezatu a avut aseară prima apariţie publică după operaţia la inimă pe care a suferit-o în urmă cu două săptămâni. Vedeta a participat la evenimentul de lansare a colecţiilor designerului Andreea Buga, ocazie cu care a admirat rochii elegante şi haine sport-chic realizate din mătase naturală imprimată cu detalii din tablourile pictoriţei Alma Redingler.

catalin-botezatu-andreea-buga-argo
Cătălin Botezatu, Andreea Buga

Cătălin Botezatu a ales ca prima apariţie publică de după intervenţia la inimă să aibă loc, nu la o prezentare de modă sau în club, ci la o galerie de artă, unde, într-o atmosferă relaxantă, printre tablouri celebre, au fost expuse creaţiile designerului Andreea Buga, sub brandul Argo, disponibile pe www.andreeabuga.ro.

andreea-buga-botezatu-argo-1
Cătălin Botezatu: ”Mă simt bine”

“Mă simt bine. Am fost invitat aici de un prieten bun şi mi-a plăcut ce am văzut. În special intenţia de a promova arta prin intermediul modei, de a aduce tablourile superbe în atenţia celor tineri şi de a-i invita astfel să treacă şi pragul muzeelor”, declară Cătălin Botezatu.

carmen-negoita-andreea-buga-argo
Carmen Negoiţă

La evenimentul Andreei Buga au participat, printre alţii, şi Carmen Negoiţă, George Buhnici şi soţia lui, Lorena, precum şi pictoriţa Alma Redingler.

george-buhnici-lorena-andreea-buga-argo
George Buhnici, Lorena, Andreea Buga