News

Bad boys! Care sunt bătăuşii scandaloşi ai Hollywoodului

Bad boys! Care sunt bătăuşii scandaloşi ai Hollywoodului

1967: Film star Sean Connery with his first wife Diane Cilento at the film premiere of the James Bond film 'You Only Live Twice', in which he starred. (Photo by Hulton Archive/Getty Images)

De la unii, ne-am fi aşteptat la comportamente violente, deviante sau cu două tăişuri. De la alţii, cu siguranţă nu! Un exemplu este Johnny Depp, aflat în cadrul celui mai scandalos divorţ al anului, cel de Amber Heard. Ceea ce părea un mariaj de vis s-a dovedit un coşmar violent.

Cu toate că mulţi prieteni şi fostele iubite ale starului i-au luat apărarea, blonda de 30 de ani a apărut în anumite zile cu vânătăi pe faţă. Ba mai mult, a dat presei fotografii cu ea bătută teoretic de Johnny, în diferite circumstanţe conjugale, de-a lungul timpului. Mulţi au fost oripilaţi de detaliile violenţelor domestice expuse de Amber, alţii au pus totul pe seama şantajului financiar evident pe care-l presta asupra actorului... adevărul este, cu siguranţă, undeva la mijloc.

Amber, lovită de Johnny Depp
Amber, lovită de Johnny Depp

Cert e că, acum, după săptămâni de acuzaţii scandaloase şi jocuri de replici între avocaţii lui şi avocaţii ei, Amber e dispusă să ajungă la o înţelegere cu soţul ei, dar nu renunţă la ordinul de restricţie – care a fost prelungit încă două luni.

Care sunt ceilalţi bătăuşi scandaloşi ai Hollywoodului?