News

Badea şi Ciutacu mai dau o lovitură de stat

Admiraţia publică pentru sportivi a atins pragul sacralităţii. E clar cumva că în legătutură cu Eminescu se poate glumi. Dar totul până la Alina Dumitru.

A-ţi argumenta susţinerea unui candidat prin neprezentare spunând că n-ai fost sunată de niciunul dintre cei doi e un tip de blocaj logic. Prima întrebare. Cu ce e performanţa Alinei Dumitru mai mare decât cea a lui Alin Moldoveanu? E îndreptăţit şi el la a fi dezamăgit? Dacă da, de ce nu s-a arătat a fi? A doua, chiar trebuie sunat în parte, fiecare medaliat de către preşedintele ţării, oricare ar fi acela? De exemplu, fiecare sportiv medaliat olimpic al Americii trebuie sunat de către preşedintele Obama?

Mircea Badea şi-a permis o glumiţă despre asta. Victor Ciutacu a considerat declaraţia ca nefiind susţinută de raţiune. Reacţia a fost una proporţioanală unei lovituri de stat. De unde reiese că ceea ce un medaliat olimpic declară are valenţele citatelor biblice.

Să lămurim un pic treaba. Niciunul dintre Crin şi Traian nu ar fi trebuit s-o sune, intrând în felul acesta în poza succesului frumos al sportivei. Revoltător ar fi fost dacă ar fi sunat-o. Pentru că mai era o zi până la referendum, iar gestul ar fi avut ceva din condusul unui Logan în campanie electorală!

Comentarii

Articole asemănătoare

Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, se căsătoreşte vineri

News

Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, se căsătoreşte vineri

Mai sunt doar câteva zile până ce singura campioană olimpică la judo din istoria României va face marele pas. Săptămâna aceasta va avea loc doar cununia civilă, urmând ca în toamnă să fie oficiată şi căsătoria religioasă.

News

Celebrul scandal Bahmuţeanu-Prigoană

Una dintre stranietăţile perioadei ăsteia e că lumea se uită la politică. Cam atent. Nu ştiu ce pricepe. Dar se uită. Se uită că nici n-are la ce altceva. Că doamna Simona

News

Cum devenim un popor imbecil

Am să mai fiu o dată sincer. Am uneori senzaţia de vânzător de nimicuri. O recunosc. Pare că iau uneori nimicul prea în serios. Rar. Dar am senzaţia asta. Rar, pentru că nu e aşa. Nu e aşa pentru că a te ocupa de celebrităţi doar pare un demers frivol.

News

Amantul Marean Vanghelie

Întotdeauna mi s-au părut greu de priceput gusturile femeilor. Uneori e şi caraghios să-ţi propui. Nişte fiinţe care distribuie atât de mult din spaţiul vieţii lor aparenţelor, aspectului, formei, esteticii şi aşa mai departe.

News

O nouă emisiune ridicolă

E greu de crezut că există ceva ridicol pe care oamenii din platoul ăla să nu-l fi trăit acolo. S-a pierdut o distribuitoare perfectă de banalităţi spuse pe ton inteligent, Gabriela Cristea. Prezintă altcineva aici. Avea treaba asta şi în cele două minute cât puteam să urmăresc din când în când amuzat, cel puţin două construcţii d-astea prindeam. Stătea aşa, ca o ţaţă metafizică şi zicea: „eu am o vorbă“. Urma un spectaculos nimic. “Femeia, dacă nu e femeie, nu e femeie”. “Nu iese fum fără foc”. D-astea.

News

Despre drama lui Mihai Neşu

Acum 5 ani juca cu Steaua în Champions League. Am stat o după-amiază de vorbă cu el. Era momentul important al carierei lui.

News

Amantele maneliştilor

Gata! Maneliştii asediază tabloidele. Teoretic e întâmplător. Practic nu. S-au prins că e o disproporţie între numărul de ziare tabloide şi cel de subiecte tabloide.

News

A suporta sau nu prostia

Am scris ieri un editorial în care explicam faptul că talentul e relativ. În relaţie cu toată ţara, câştigătorul e doar un băiat simpatic. Dacă-l compar cu Puya sau cu cei de la Paraziţii, pare ridicol.