News

Băiatul lui Clint Eastwood, copia fidelă a actorului şi unul dintre cei mai doriţi burlaci. Drama care l-a împiedicat pe Scott să mai creadă în relaţii

Băiatul lui Clint Eastwood, copia fidelă a actorului şi unul dintre cei mai doriţi burlaci. Drama care l-a împiedicat pe Scott să mai creadă în relaţii camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

S-a zvonit că se întâlneşte cu actriţa Katie Holmes şi cu modelul Adriana Lima. A jucat în videoclipul lui Taylor Swift, a fermecat multe doamne celebre, dar şi mai puţin cunoscute. Totuşi, se pare că Scott Eastwood nu va renunţa atât de uşor la statutul de cel mai eligibil burlac de la Hollywood.

Actorul şi modelul Scott Eastwood a moştenit multe dintre calităţile tatălui său. Tânărul a devenit celebru datorită prenumelui său, dar şi datorită asemănării fizice cu Clint Eastwood. Toate astea combinate cu un corp bine lucrat, ochii de un albastru intens şi zâmbetul irezistibil i-au garantat calea către faimă.

 

Cu toate astea, în rândul admiratoarelor sale rămâne special pentru statutul de burlac la care nu pare să îşi dorească să renunţe. Actorul de 34 de ani duce o viaţă singuratică, iar asta după ce şi-a pierdut marea iubirea, pe Jewel Brangman, într-un accident de maşină. "Nu am spus nimănui asta. Am mai pierdut prieteni înainte. Am pierdut nişte amici grozavi, dar niciodată pe cineva cu care avusesem o relaţie intimă, cu care să fi fost într-o relaţie’’, a spus Scott într-un interviu pentru GQ.

El a recunoscut că tragedia l-a afectat foarte mult, iar asta l-a împiedicat să se mai apropie de cineva. „Mi-a fost mai greu”, a mărturisit el.

Chiar dacă mai apare în compania unor fete pe plajă, se pare că acesta este doar un mod prin care încearcă să îşi mai anime puţin viaţa.

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările