News

Băiatul lui Ştefan Bănică Jr. este copia fidelă a tatălui său în adolescenţă

Băiatul lui Ştefan Bănică Jr. este copia fidelă a tatălui său în adolescenţă

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti din România, excelând în domeniul muzical, dar şi în actorie. Încă de la vârsta de 19 ani a devenit celebru datorită rolului său inconfundabil din cel mai îndrăgit film cu adolescenţi, Liceenii, întruchipându-l pe Mihai, băiatul silitor îndrăgostit de colega lui, Dana. Ştefan vs. Radu Ştefan Imaginea sa de atunci a rămas în memoria românilor, mai ales că filmul este un reper pentru fiecare generaţie. Iar dacă ne uităm cu atenţie la fiul lui Ştefan Bănică Jr., nu putem să nu remarcăm asemănarea izbitoare cu tatăl lui în adolescenţă. Comparând fotografia cu Ştefan din timpul filmărilor pentru Liceenii şi cele mai noi cadre cu fiul său, Radu Ştefan, observăm că cei doi seamănă ca două picături de apă, fiul artistului moştenind trăsăturile fizice ale tatălui.

Şi nu îi seamănă doar fizic, căci Radu Ştefan are o atitudine de star şi foarte multă personalitate, ba chiar a câştigat Mister Boboc la Balul de la Liceul Jean Monnet. Chiar dacă Ştefan a preferat să-şi ţină viaţa privată departe de presa mondenă, artistul a mai apărut în compania fiului său pe la câteva evenimente muzicale, sau chiar la concertele sale de Crăciun.

Cântăreţul nu obişnuieşte să-şi expună copiii, pe lângă fiul Radu Ştefan de 16 ani cu Camelia Constantinescu, artistul mai are o fetiţă cu Andreea Marin, Ana Violeta.

Foto: Facebook