News

Băieţii de la Take That atunci şi acum. Cu cine a fost timpul mai blând?

Băieţii de la Take That atunci şi acum. Cu cine a fost timpul mai blând?

Fie că ai fost sau nu fan Take That, în vremurile lor de aur, sigur te vei bucura de concertul pe care cel mai popular membru al trupei britanice, Robbie Williams, îl va susţine la Bucureşti, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei.

Şi pentru că am vorbit despre Take That, din a cărei componenţă originală au mai rămas astăzi doar Gary Barlow, Howard Donald şi Mark Owen, vă invităm să dăm timpul înapoi şi să ne întoarcem în vremurile în care cei cinci băieţi erau idolii generaţiei MTV, incluzându-i şi pe cei care au părăsit formaţia, Jason Orange şi Robbie Williams.

În anii ’90, grupul funcţiona după următoarele reguli: Barlow solist vocal şi compozitor principal al cântecelor trupei, Owen şi Williams - backing vocals, iar Donald şi Orange erau mai degrabă dansatori.

Despre istoria şi recordurile Take That s-au scris atâtea, aşa că nu este cazul să mai insistăm şi noi. Toţi cei care au o cât de mică cultură muzicală ştiu că vorbim despre cel mai de succes boy band din UK, cu 45 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Preferăm, aşadar, să vorbim despre membrii acestei trupe şi despre cum a trecut timpul peste ei.

Robbie Williams. Data naşterii: 13 februarie 1974 (41 de ani)

Gary Barlow. Data naşterii: 20 ianuarie 1971 (44 de ani)

Mark Anthony Patrick Owen. Data naşterii: 27 ianuarie 1972 (43 de ani)

Howard Paul Donald. Data naşterii: 28 Aprilie 1968 (46 de ani)

Jason Thomas Orange. Data naşterii: 10 iulie 1970 (44 de ani)

Foto: Getty Images, arhiva