News

Băieţelui Ilenei Badiu a împlinit 9 ani. "În ciuda pronosticurilor..." FOTO

Băieţelui Ilenei Badiu a împlinit 9 ani. "În ciuda pronosticurilor..." FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Un copil extrem de dorit şi de aşteptat, care a apărut în viaţa părinţilor lui într-un moment în care nu mai părea posibil.

După divorţul de Dinu Pescariu, Ileana şi-a refăcut viaţa alături de medicul cardiolog Cătălin Badiu, căruia visa să-i dăruiască un copil. Dorinţa ei, însă, s-a împlinit târziu, după multe rugăciuni şi aşteptări.

"Acum 10 ani aflam că nu prea am cum să fac un copil", mărturiseşte Ileana Badiu azi. "La câteva luni însă, după vestea asta, în ciuda pronosticurilor, aveam să aflu că sunt însărcinată". Dar nici atunci nu i-a fost uşor.

"După 9 luni de sarcină, cum nu doresc nici duşmanilor mei, s-a născut exact când a vrut el, nu cum fusese planificat minuţios de mine, dragostea vieţii mele! Aşteptam un Leu, dar a venit un Rac, pentru care zilnic îi mulţumesc lui Dumnezeu! Pe 18 iulie, la ora 11.52 năşteam cu 3 zile înainte de ziua din planul meu", mai spune Ileana Badiu.

Astăzi, băieţelul ei, Sasha, împlineşte 9 ani şi e înconjurat de toată dragostea familiei.

"În viaţa mea n-am văzut pe cineva să zâmbească mereu, să nu vadă decât jumătatea plină, să nu-şi dorească decât armonie, să fie capabil de atâta empatie, să îi respecte pe cei din jur atât de mult şi să fie dispus să ofere mereu iubire şi vorbe bune. Copilul ăsta determinat, pentru care familia înseamnă totul pe lume, m-a învăţat să cred in minuni, să iubesc necondiţionat, să pot ceea ce habar nu aveam că voi fi în stare. Simplu fapt că AM un copil mi se pare cea mai mare realizare, dar faptul că am AŞSA un copil mi se pare absolut incredibil", spune cu mândrie Ileana Badiu.

Modifică Setările