Lifestyle

Băieţelul Dianei Dumitrescu împlineşte un an. "Îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi"

Băieţelul Dianei Dumitrescu împlineşte un an. "Îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi"

I-a întregit fericirea. Diana Dumitrescu îşi sărbătoreşte băieţelul. Micuţul Carol împlineşte astăzi un an şi este fericirea casei.

“09.09.2019 ora 6:59 a venit pe lume Carol-Anton. Venirea lui mi-a îndeplinit cea mai arzătoare dorinţă, aceea de a fi mama!  Carol, îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că te-a adus în viaţa mea. Mi-ai dat un scop şi m-ai făcut cel mai fericit om din lume. Sunt norocoasă că m-ai ales, copil minunat! Pentru tine aş fugi pana la "capătul pamantului", m-aş lupta cu toate furtunile vieţii, as muta munţii din loc pentru că ştiu, simt, că vei fi OM! Te iubeşte mama!”, a fost mesajul transmis de Diana Dumitrescu.

Actriţa a revenit de curând dintr-o vacanţă în Franţa. "Să ştiţi că am observat, cu dezamagire, că femeile nu prea mai poarta tocuri. Oare de ce? Mi se pare că a disparut feminitatea. M-am tot uitat zielele aceastea şi prin Nisa, Cannes sau Monaco... foarte, dar foarte puţine femei pe tocuri. Păcat, pentru că atitudinea pe care ţi-o dau tocurile nu ţi-o dau  încălţările sport".

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările