Vedete

Băieţelul Elei Crăciun a împlinit doi ani. Cum a fost sărbătorit Nicholas

Băieţelul Elei Crăciun a împlinit doi ani. Cum a fost sărbătorit Nicholas

Ela Crăciun a organizat în weekend o petrecere restrânsă, dar memorabilă pentru băieţelul ei, Nicholas, în curtea unor prieteni. Micuţul a împlinit 2 ani şi a avut parte de multe surprize.. Cum vremea a fost însorită, aniversarea la iarbă verde a fost una cu adevărat de neuitat.

Nicholas s-a jucat cu fraţii săi, cu căţeluşul din rasa Poddle Toy, pe care l-a primit cadou recent, şi a avut parte de un tort personalizat, cu trenuleţul Thomas.

„În urmă cu un an îl sărbătoream pe Nicholas alături de sute de persoane, la evenimentul de lansare al cărtii mele. Acum, pentru că ne aflăm în plin val doi al pandemiei, ne-am rezumat la o petrecere restrânsă. Am avut iniţial dubii dacă să mai facem ceva. Am zis, totuşi, să îl sărbătorim în cadru foarte limitat, pentru a avea totuşi o amintire, chiar şi numai în albumul foto. Am fost doar noi, membrii familiei şi am ales să stăm în curte, la iarbă verde. Vremea a fost superbă, aşa că totul a fost perfect. Cei mici s-au jucat în aer liber, am avut un decor foarte frumos, cu baloane de diverse forme şi culori, şi un tort personalizat cu trenul Thomas, de care Nicholas e pasionat”, povesteşte Ela Crăciun.

Vedeta se confruntă, la orice părinte, cu efectele pandemiei asupra anului şcolar şi a programului de zi cu zi a celor mici, dat peste cap de restricţii.

„E greu, dar să ne gândim totuşi că bunicii noştri au trăit vremuri mult mai grele, au traversat războaie, au crescut copii în condiţii crunte. Este dificil şi confuz tot ceea ce trăim acum, dar este în datoria noastră să ne adaptăm oricărei situaţii. Sunt genul de om care preferă să găsească soluţii şi să vadă partea plină a paharului, indiferent de situaţie”, spune vedeta. 

 

Modifică Setările