News

Băieţelul Iannei Novac a împlinit un an. Ce simpatic e micuţul!

Băieţelul Iannei Novac a împlinit un an. Ce simpatic e micuţul!

Ianna Novac aducea pe lume anul trecut al doilea copil, un băieţel. Astăzi, micuţul Alexandru Theodor împlineşte un an şi este mândria familiei.

“Sunt atat de emoţionată şi atât de fericită să îţi spun La multi ani puiul nostru drag, Alexandru Theodor! Acum un an veneai pe lume să ne împlineşti şi să ne faci atât şi atât de fericiţi. Fiecare zi este o binecuvantare, tresar de fericire la fiecare sunet şi zâmbet al tău şi fiecare pas este cea mai mare realizare pentru noi. Să fii ocrotit si iubit de Dumnezeu ,să- l porţi în suflet şi cu el să cucereşti lumea! Te iubim!’’, a fost mesajul postat de Ianna pe o reţea de socializare.

Alexandru a fost aşteptat cu nerăbdare atât de părinţii săi, cât şi de surioara sa, Erika, acumvârstă de şase ani.„Noi am aflat de venirea copilaşului de la Erika. Cu câteva zile înainte să aflu că sunt însărcinată, ea ne-a anunţat că s-a hotărât şi că va avea un frăţior, pe care o să-l cheme Alexandru. Noi toţi ne uitam la ea şi râdeam. Erika era foarte serioasă, dar noi am luat totul ca pe o glumă. După câteva zile aveam nişte stări, dar nu neapărat de sarcină. Ştiind ce mi-a zis Erica, am luat un test. M-am bucurat teribil, este o emoţie extraordinară. Prima oară când am aflat că sunt însărcinată m-am speriat. Acum ştiu ce înseamnă, câtă bucurie îţi aduce în viaţă un copil”, a spus Ianna Novac la Antena 3.