Vedete

Băieţelul lui Marius Urzică, campion la 7 ani! Uite câte medalii a câştigat la primul lui concurs internaţional FOTO

Băieţelul lui Marius Urzică, campion la 7 ani! Uite câte medalii a câştigat la primul lui concurs internaţional FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Fiul mijlociu al fostului gimnast promite să-i calce pe urme tatălui său. A venit plin de medalii de la un concurs din Bulgaria!

Alexandru este mândria familiei Urzică, cel mic dovedind abilităţi sportive admirabile, demne de performanţele ambilor săi părinţi, foşti gimnaşti de mare valoare.

La vârsta de 7 ani, fiul lui Marius Urzică - fostă glorie a gimnasticii româneşti şi zeu al calului cu mânere - , se antrenează asiduu în sala de gimnastică, iar rezultatele încep să se vadă de pe-acum. Deja, Alexandru are propriul colţ pentru medalii, cele mai recente fiind patru trofee de aur şi unul de argint, câştigate la competiţia internaţională de gimnastică de la Ruse, din Bulgaria.

"Primul concurs internaţional pentru Alex!", ne anunţă cu mândrie mămica lui, Simona Urzică. "Felicitări, dragul nostru!!!! Ne-ai făcut cei mai mândri părinţi! Felicitări antrenorilor, Monica şi Gabriel!", a mai transmis aceasta via Facebook.

Cuvintele lui Marius Urzică sunt de prisos, imaginile vorbesc de la sine. (vezi şi galeria foto)