News

Băieţelul lui Mick Jagger cu balerina Melanie Hamrick a împlinit un an. Uite cât este de simpatic!

Băieţelul lui Mick Jagger cu balerina Melanie Hamrick a împlinit un an. Uite cât este de simpatic!

Este unul dintre cele mai mari staruri, cu o viaţă tumultuoasă şi 8 copii cu 5 femei diferite. Rockerul de la The Rolling Stones este un cuceritor chiar şi la vârsta de 74 de ani. A fost căsătorit o singură dată cu Bianca Jagger, iar de la divorţul de aceasta din 1997 tot schimbă partenerele de viaţă şi mai mult de atât, face copii cu femei mult mai tinere decât cei mai mari dintre copiii lui.

Ultima sa relaţie a fost cu balerina Melanie Hamrick în vârstă de 31 de ani, femeie cu care avea se iubea din 2014 şi care i-a dăruit un fiu.  El este cel mai mic dintre copiii lui Jagger, un băieţe pe nume Deveraux  care a împlinit pe 8 decembrie un an de viaţă. Cu toate că este o femeie superbă care l-a făcut tată pentru a opta oară la 73 de ani ai său, acest lucru nu a fost chiar atât de important pentru Mick Jagger care acum pare să fi pus ochii pe o tânără de 22 de ani.

Cele mai recent zvonuri îl dau pe Jagger într-o relaţie cu o femeie cu 52 de ani mai mică, semn că diferenţa de vârstă nu poate fi o piedică în dragoste. Astfel, conform presei străine, rockerul ar fi părăsit-o pe mama copilului său pentru o tânără de 22 de ani, Noor Alfallah, cu care a fost plecat într-o escapada amoroasă în Paris în luna octombrie.

Între timp, băieţelul său a împlinit un an şi, chiar dacă tatăl lui nu mai este alături de el şi de mama sa, cel mic a avut parte de toată dragostea din partea Melaniei Hamrick, aceasta distribuind o fotografie care îl înfăţişează pe micuţ în toată splendoarea sa. Deveraux este un copil adorabil, cu ochii albaştri şi a crescut destul de mult. De altfel, aceasta este singura fotografie de tip portret a celui mic, până acum mama sa distribuind doar ipostaze în care nu i se vedea faţa.

Foto: Instagram