Vedete

Băieţelul lui Tily Niculae a împlinit şapte luni. Ce cadou inedit i-a făcut actriţa

Băieţelul lui Tily Niculae a împlinit şapte luni. Ce cadou inedit i-a făcut actriţa camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Le-a adus fericirea în casă. Băieţelul lui Tily Niculae a împlinit şapte luni. Mămică grijulie, actriţa i-a făcut cadou fiului său o cască, asta ca să nu se mai lovească atât de des.

“7 luni cu Răducu Lucrurile în lumea întreagă au luat-o într-o direcţie diferită faţă de normalitatea pe care o ştiam. Ţi-am şoptit la ureche că te voi proteja atât cât pot. Surioara ta m-a învăţat în toţi aceşţi ani că voi, copiii, ne daţi forţă să mergem mai departe. De câte ori te-am alăptat ţi-am spus cât eşţi de minunat, iubit şi dorit, dar mai ales ţi-am zis că POŢI! Eşţi minunea noastră şi Darul Lui Dumnezeu. De atunci şi până acum ne-ai arătat zilnic câtă determinare şi putere ai.Cât de bine de descurci.De ziua ta, ţi-am oferit un şnur cu care să te joci şi această cască de protecţie. În speranţa că nu te vei mai lovi atât de des. Te iubim infinit! La mulţi ani, pufosule!’’, a fost mesajul lui Tily pentru fiul ei.

Răducu e un năzdrăvan şi jumătate şi reuşeşte să nu treacă neobservat. “Am început să fac ‘prostioare’, trag de fire, mi-aş dori să trag şi de prize, alerg după coada motanului şi bag mâna să prind o bobiţă, două din mâncarea lui Tomiţă! Săptămâna trecută i-am spart stiloul Sofiei, dar din ce observ, ai mei trec cu vederea rapid. Să văd cât îi ţine! Nu mai stau să îmi pună pampersul că e super tare să merg dezbrăcat prin casă, iar când vor să îmi prindă capsele de la body mă enervează teribil. În rest, viaţă este bună. Mâncărică, lăptic, joacă, glumiţe, plimbărică şi somnic!”

Tily recunoaşte că a resimţit din plin perioada sarcinii.“Sarcina nu a fost cu probleme, însă eu nu m-am simţit bine. Mi-a fost greu. Stări diferite, kilograme acumulate care îmi îngreunau activităţile zilnice. Ca şi în sarcina cu Sofia, urinările au fost frecvente, ceea ce mi-au creat un mare disconfort. Din luna a 6-a de sarcina nu mă dorm. Dar hey, am sărbătorit. Oficial am făcut anul de când nu mai dorm o noapte întreagă. L-am alăptat pe pufos şi încă o fac, deşi mi-am spus: nu ştiu dacă voi mai avea răbdarea necesară”.

 

 

Comentarii

Modifică Setările