News

Balerină? Serena Williams a şocat cu echipamentul de la US Open

Balerină? Serena Williams a şocat cu echipamentul de la US Open

New York, NY - Day three matches at the US Open included Serena Williams vs. Carina Witthoeft, Sloane Stephens vs. Angelina Kalinina, Alize Cornet vs Johanna Larsson and Andy Murray vs Fernando Verdasco at the USTA Billie Jean King National Tennis Center. Anna Wintour was among the celebrities who attended today's matches. Pictured: Serena Williams BACKGRID USA 29 AUGUST 2018 BYLINE MUST READ: MediaPunch / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Câteodată, ce e mult strică, chiar şi când vine vorba despre o campioană cu personalitate precum Serena Williams.

Ei bine, jucătoarea în vârstă de 36 de ani, mamă a unei fetiţe de un an, nu se poate împăca cu echipamentul tradiţional al unei tenismane. Americanca încearcă mereu să şocheze.

Serena Williams

Cel mai recent a făcut-o la turneul US Open, unde sportiva de culoare pare mai degrabă că s-a costumat, căci rochia cu fustă tutu şi cu un umăr gol nu aduce deloc cu un echipament profesionist de tenis.

Este a doua oară când Serena şochează la nivel vestimentar, după ce, la Turneul de tenis de la Roland Garros, sportiva a purtat un costum negru, stil Catwoman. Apariţia ei i-a înfuriat atât de tare pe organizatori, încât aceştia au decis ca la următorul turneu de la Paris să impună un dress code.

Modelul de rochie al Serenei, care vine atât pe culoarea neagră, cât şi pe un liliachiu, a fost creat pentru Nike de directorul artistic de la Louis Vuitton, Virgil Abloh şi are un cost de 500 de dolari.

Voi ce credeţi, este o rochie exagerată?

Foto: hepta