Lifestyle

Băneasa Shopping City lansează The Beauty Hub, festivalul experienţelor de beauty!

Băneasa Shopping City lansează The Beauty Hub, festivalul experienţelor de beauty!

The Beauty Hub este noul concept care reuneşte experienţe inedite şi interactive, noi trenduri, cea mai mare varietate de produse de beauty şi exclusivităţi.

Între 12-14 iulie, Băneasa Shopping City este destinaţia ideală pentru pasionatele de frumuseţe.

Pentru trei zile, vineri, sâmbătă şi duminică, clienţii sunt aşteptaţi la The Beauty Hub, unde vor putea testa noutăţile din segmentul de beauty, perfecte pentru sezonul de vară. Specialişti în make-up, skincare, hair şi parfumerie vor face demostraţii speciale de machiaj, vor prezenta trendurile in hairstyling pentru vară, şi vor oferi consiliere pentru toate tipurile de ten.

Şi pentru ca surprizele continuă, Băneasa Shopping City îşi aşteaptă clienţii cu un cadou exclusiv - la fiecare achiziţie de minim 500 lei din magazinele de beauty din centrul comercial, clientele vor primi un ruj luxury. Totodată, îşi vor putea personaliza gratuit produsul cu iniţialele numelui lor. Un proiect in parteneriat cu Yves Saint Laurent.

Mai mult, clienţii vor beneficia de oferte speciale, cadouri şi experienţe inedite în magazinele de beauty din centrul comercial.

Întregul eveniment va fi transmis live de reporterii speciali ai redacţiei revistei OK! Magazine, partenerul media al evenimentului. Pe paginile de Facebook şi Instagram ale Băneasa Shopping City se vor transmite update-uri despre oferte, demostraţii de make-up, hair sau interviuri cu influenceri, beauty-bloggers şi VIP-uri prezente la eveniment.

Ambasadoarele evenimentului: Roxana Voloşeniuc, Larisa Costea şi Dana Săvuică vor fi prezente în centrul comercial pentru a testa experienţele speciale şi pentru a discuta cu pasionaţii de beauty.

Segmentul de beauty din cadrul centrului comercial e reprezentat de: Apivita, Atelier Cologne, Beautik, Chanel, Christian Dior, Cupio, DM, Douglas, Flormar, Gerovital, Kendra, Kiehl’s, L’occitane, Mac, Melkior, Nala, NYX, OBSENTUM, Profi Hair Shop, Lelas, Sabon, Sephora, The Body Shop, Xpert Beauty, Yves Rocher, Bobbi Brown, Pro Beauty Shop, Premier Dead Sea, Anastasia Beverly Hills, Evidence, Geta Voinea, Nomasvello, Patio.

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienţilor săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum şi o varietate de restaurante rafinate şi cafenele. Centrul comercial include şi o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet şi Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienţilor şi transformă Băneasa Shopping City în destinaţia exclusivistă de shopping, relaxare şi entertainment a României.

Descopera ofertele aici:

https://www.baneasa.ro/inspiration/celebrate-beauty-at_the-Beauty-Hub