News

Bang Bang: OK! Summer Party

Lume bună, veselie şi muzică dance la petrecerea organizată ieri de revista OK! România pe terasa Sun Sensations de la Sun Plaza, unde invitaţii au avut parte de o atmosferă relaxată şi de un ambient exotic, de beach party, chiar în mijlocul oraşului.

vezi aici galeria foto

Şi deşi vara e pe sfârşite, distracţia e departe de-a se fi încheiat, aşa că Ciprian Robu şi Blanche au profitat de ultimele zile ale lui august şi au lansat în cadrul OK! Summer Party un featuring, „Bang Bang“, care a încins şi mai mult atmosfera. Pe scena de la Sun Sensations a urcat şi solista Amna, al cărei hit „Tell Me Why“ a dominat topurile muzicale vara aceasta.

Printre vedetele prezente la evenimentul organizat de OK! România s-au numărat Iulia Albu, Roxana Iliescu, Anca Serea, Ela Voineag, Ellie White, Florentina Opriş şi Vladimir Drăghia.

Petrecerea de ieri face parte din seria evenimentelor marca OK!. Astfel, de la lansarea din 12 martie 2010, OK! România a dat tonul petrecerilor originale, în cadrul cărora partenerii, colaboratorii, cititorii şi abonaţii OK! România au intrat în culisele lumii mondene şi au experimentat atmosfera hollywoodiană alături de echipa OK! şi de vedetele din România.

Foto: arhiva ADH

Comentarii

Articole asemănătoare

Vedete în zăpadă

Galerii foto

Vedete în zăpadă

FOTO Dana Săvuică a aniversat 45 de ani în stil rusesc

News

FOTO Dana Săvuică a aniversat 45 de ani în stil rusesc

Nu-i dai mai mult de 35 de ani. Are un aspect fizic impecabil, o stare de spirit adolescentină şi un fel de-a fi mereu vesel şi pus pe şotii. Fostul manechin a marcat această aniversare în stilu-i unic, cu o petrecere tematică de senzaţie.

Vezi pe ce sume incredibile cântă artiştii români la concerte

News

Vezi pe ce sume incredibile cântă artiştii români la concerte

Pentru că toamna abundă în evenimente de tot felul, baluri ale bobocilor, nunţi, petreceri de firmă, zile de naştere, premiere sau lansări, artiştii autohtoni au parte de cele mai mari venituri din an. Iată ce tarife mari au.